duminică, 11 iulie 2021

Boxul Radhe: Stelistul lui Salman Khan colectează Rs. 1,52 lakhs în 4 săptămâni; colecțiile primesc un impuls odată cu lansarea în Gujarat!


Protagonistul lui Salman Khan, Radhe - Bhai cel mai dorit, a avut o lansare sporadică în teatru în India din cauza celui de-al doilea val mortal al pandemiei Covid-19. În săptămâna de lansare de la mijlocul lunii mai, a fost lansat în 3 teatre din statul Tripura. Apoi, începând cu 11 iunie, a apărut în cinematograful Enjoy Drive-in din Malegaon și Khinvasara Cineplex (fostul cinema Apsara) din Aurangabad. Din 18 iunie, teatrul Malegaon a întrerupt filmul. Khinvasara Cineplex a continuat să joace filmul până pe 27 iunie, după care teatrele din Maharashtra au fost rugate să închidă din nou din cauza fricii față de varianta Delta Plus. Cu toate acestea, în aceeași zi, s-au deschis cinematografele în Gujarat. Și Radhe - Your Most Wanted Bhai a obținut o lansare în 3 cinematografe din stat - în The Friday Cinema multiplex și Rupam Cinema din Surat și Amber Cinema în Jamnagar.

Și este o surpriză plăcută să știți că un număr mic, dar semnificativ de public s-a dus să se bucure de film pe marele ecran. Un expert din industrie spune: „Radhe - Your Most Wanted Bhai este cel mai trolat film din vremurile recente. A ieșit pe digital din 13 mai. Cu toate acestea, oriunde primește o versiune, găsește participanți. Mai mult, producătorii nu și-au publicat lansarea în Gujarat. Teatrele nici nu au primit afișe și materiale publicitare pentru a atrage oamenii. Cu toate acestea, cinefilii au aflat și s-au dus să vadă filmul. ”

La cinematograful Amber din Jamnagar, emisiunile lui Radhe - Your Most Wanted Bhai au avut 64 de admitere, în timp ce luni s-au vândut 41 de bilete. Marți, în ciuda faptului că a fost o săptămână, 68 de persoane au venit să vadă filmul. Miercuri s-au vândut 58 de bilete, în timp ce joi s-au raportat 57 de vânzări de bilete. Și Cinema Rupam din Surat a reușit să vândă o cantitate suficientă de bilete.

Cu toate acestea, la The Friday Cinema, Radhe - Your Most Wanted Bhai a avut un răspuns slab. Duminică a vândut 22 de bilete, în timp ce luni, 24 de persoane au venit să vadă filmul. Spectacolele au fost anulate marți și miercuri din cauza căderilor zero. Joi, spectacolele au fost jucate în timp ce 8 persoane au venit să vadă filmul. O sursă locală ne-a spus: „Spre deosebire de celelalte 2 teatre, The Friday Cinema a trebuit să mențină prețurile biletelor ceva mai mari. Acest lucru se datorează faptului că distribuitorii au cerut o cotă mai mare. ”

Un expert în comerț a declarat pentru Bollywood Hungama: „Radhe - Cel mai dorit Bhai a strâns în jurul valorii de Rs. 10.471 duminică, Rs. 7.626 luni, Rs. 5.018 marți, Rs. 4.706 miercuri și Rs. 5.950 joi. Acestea sunt cifre aproximative. ” Colecțiile Radhe - Bhai Your Most Wanted Bhai se află acum la Rs. 1.52.720. Anterior, colecțiile de duminică erau raportate la Rs. 1.763 deoarece nu includea câștigurile din sălile de cinema din Gujarat.

Toate cele 3 săli de cinema au decis să continue să joace Radhe - Your Most Wanted Bhai de vineri, 2 iulie.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu