duminică, 11 iulie 2021

RADHE NEW

Radhe - Your Most Wanted Bhai, cu Salman Khan în rol principal, lansat pe 13 mai 2021, adică cu ocazia Eid. Datorită celui de-al doilea val mortal al Covid-19, acesta a fost consumat în principal de telespectatorii indieni pe platforma pay-per-view, ZeePlex. Dar, din moment ce s-a ales pentru o lansare hibridă, a reușit să se lanseze bine în cinematografe. Dar asta s-a întâmplat numai în statul Tripura, unde a apărut o lansare în 3 cinematografe.

Din 11 iunie, Radhe - Your Most Wanted Bhai a apărut în două cinematografe din Maharashtra, în cinematograful Enjoy Drive-in din Malegaon și Khinvasara Cineplex (fostul cinema Apsara) din Aurangabad. Din aceste două teatre, artistul de acțiune a reușit să adune Rs. 30.143. De vineri, 18 iunie, cinematograful Enjoy Drive-in a decis să întrerupă filmul. Dar Khinvasara Cineplex a continuat să prezinte filmul de două ori pe zi, la 15:00 și 18:15.
Interesant este faptul că colecțiile din Radhe - Bhai Your Most Wanted Bhai au rămas stabile. Bollywood Hungama a raportat cu câteva zile în urmă că vinerea trecută, 22 de bilete au fost vândute în aceste două spectacole, în timp ce 25 de bilete au fost vândute sâmbătă. Duminică, teatrul a raportat vânzări de 55 de bilete. Acesta este cel mai mare număr de bilete vândute pentru Radhe - Your Most Wanted Bhai într-o singură zi la Khinvasara Cineplex.
În mod surprinzător, vânzările de bilete au fost încurajatoare în timpul săptămânii. Luni s-au vândut doar 15 bilete, dar asta pentru că s-a jucat un singur spectacol. Marți, vânzările de bilete au crescut la 35. 22 de bilete au fost vândute miercuri, în timp ce joi, 26 de telespectatori au venit să urmărească Radhe - Your Most Wanted Bhai.
Un expert în comerț a declarat pentru Bollywood Hungama: „Radhe - Cel mai dorit Bhai a strâns în jurul valorii de Rs. 1.653 luni, Rs. 3.856 marți, Rs. 2.424 miercuri și Rs. 2.864 joi. Acestea sunt cifre aproximative. ”
Ceea ce a venit ca o surpriză plăcută este că din 11 iunie până în 17 iunie, Radhe - Cel mai dorit Bhai a adunat Rs. 21.259 în Khinvasara Cineplex. Dar în săptămâna succesivă (18 iunie - 24 iunie), Radhe - Cel mai dorit Bhai a adunat Rs. 21.813. Cu alte cuvinte, colecțiile au crescut în a treia săptămână comparativ cu săptămâna precedentă.


Un expert din industrie spune: „Imaginați-vă un film care a fost urmărit la stânga, la dreapta și la centru și care a fost ușor disponibil online de mai bine de 40 de zile. Și totuși, un număr mic, dar semnificativ de telespectatori vin în continuare să-l vadă zilnic. Acest lucru arată adevărata vedetă a lui Salman Khan și, de asemenea, că telespectatorii sunt disperați să se întoarcă în cinematografe, în special pentru a viziona filme cu buget mare. ”


Colecția de trei săptămâni de Radhe - Cel mai dorit Bhai de acum se află la Rs. 1,15,204. Khinvasara Cineplex a decis să continue să joace filmul și în această săptămână, la 15:00 și 18:15. Din păcate, rulajul filmului va fi oprit de luni, 28 iunie, deoarece Maharashtra a decis să impună restricții datorită răspândirii variantei Delta Plus.

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu