duminică, 11 iulie 2021

Salman Khan va trage pentru „Antim”!


Salman Khan se va întoarce luni pe platourile de filmare pentru filmarea patch-ului filmului „Antim”. Secretarul general al FWICE, Ashok Dubey, a confirmat dezvoltarea și a adăugat: „Vor lucra la o reparație de patru zile. Ei vor filma în primele două zile la Kamalistan Studio și următoarele două zile vor fi la un bungalou din Byculla. 

Salman se va întoarce la seturi pentru prima dată după al doilea blocaj. Este unul dintre acei câțiva actori care a lucrat și în timpul pandemiei. A filmat pentru un film și a lansat și Eid. „Radhe” a devenit unul dintre filmele mari care au o plată digitală pe vizionare, împreună cu o lansare parțială la teatru.
Salman Khan are un rol special în „Antim”, iar cumnatul său Aayush Sharma joacă rolul principal al bărbatului. Regizat de Mahesh Manjrekar, „Antim” se bazează pe filmul marathi „Mulshi Pattern”. Filmul a fost programat pentru o lansare în iulie, dar aceste planuri au fost împinse din cauza celui de-al doilea blocaj legat de Covid-19. Manjrekar a dezvăluit recent că lansarea filmului a fost împinsă la nesfârșit, deoarece nu a prevăzut deschiderea teatrelor până în octombrie și mai departe. Cu guvernul Maharashtra care rambursează bordurile în procesul de deblocare, se pare că predicțiile lui Manjrekar s-ar putea împlini.
În decembrie anul trecut, Salman a distribuit un teaser din film pe rețelele de socializare și a anunțat că va juca într-un rol plin de acțiune alături de Aayush. Teaserul a avut o secvență de luptă intensă între cele două vedete ale filmului. Povestea filmului este despre sătenii care își vând terenurile la prețuri mai mici și ajung în condiții sărace.

În afară de „Antim”, Salman are și „Tiger 3”, împreună cu Emraan Hashmi și Katrina Kaif . Fanii lui Bhai așteaptă, de asemenea, cu nerăbdare să apară bilete mari precum „Kick 2” și „Kabhi Eid Kabhi Diwali”.

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu