duminică, 11 iulie 2021

Salman Khan, sora lui Alvira nu au avut nimic de-a face cu acuzația de înșelăciune a lui Chandigarh, declarația emisă de marca de bijuterii Arun Gupta, un om de afaceri local, a declarat că a cheltuit 2-3 milioane de dolari în 2018 pentru a deschide un magazin exclusiv sub marca „Being Human Jeweler”

 n urma unei acuzații de fraudă depusă de un om de afaceri local, poliția din Chandigarh a convocat actorul Salman Khan, sora sa Alvira Khan și alți șase.

CEO-ul Foundation Human Foundation și oficiali ai Style Quotient Jewellery Pvt Limited (licențiat al Being Human Jewellery) au fost printre cei invitați la o anchetă pe 13 iulie pentru a verifica faptele plângerii, au declarat joi poliția.

SQJPL a emis vineri o declarație în care spunea că Salman și Alvira nu au nicio legătură cu cazul.

În declarația făcută de Style Quotient Jewellery Pvt Limited (SQJPL), se spunea că sunt licențiați la nivel mondial pentru bijuteria verticală Being Human și că Salman Khan și Alvira nu au nicio legătură cu cazul.

A se vedea declarația completă aici-


înălțime: 911px;  lățime: 640px;

Pentru unversed, Arun Gupta, un om de afaceri local, declarase că a cheltuit 2 până la 3 milioane de euro în 2018 pentru a deschide un magazin exclusiv sub marca „Being Human Jewellery”. Gupta a declarat că i s-a garantat că vor oferi tot felul de asistență, precum și comercializarea mărcii. Potrivit plângerii sale, nici promisiunile publicitare nu au fost păstrate, nici articolele pentru magazinul său nu au fost livrate.


Potrivit lui Gupta, i s-a promis că actorul Salman Khan va promova marca, dar nimic nu a ieșit din ea.

El a susținut că a contactat autoritățile corporative de mai multe ori, dar acestea au refuzat să-și respecte promisiunile. Reclamantul a raportat că biroul care trebuia folosit pentru colectarea stocurilor a fost închis din februarie 2020.

În cazul său, Gupta susține că i s-a promis că Salman Khan va participa personal la deschiderea showroom-ului. Dar, a adăugat el, a ajuns cumnatul său Aayush Sharma. Gupta a cerut ca un FIR să fie depus în această situație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu