sâmbătă, 6 noiembrie 2021

SCOOP: Zee Studios va lansa Antim a lui Salman Khan și Aayush Sharma la nivel mondial, pe bază de comision!

 

Pe 25 octombrie, Salman Khan și Aayush Sharma au dezvăluit mult așteptatul Antimtrailer la un eveniment din Mumbai. Trailerul a primit un răspuns pozitiv din partea publicului și a criticilor deopotrivă, iar industria așteaptă acum lansarea filmului pe 26 noiembrie. Bollywood Hungama a aflat că Zee Studios va fi asociat cu filmul în calitate de distribuitor.

„Antim și Radhe au fost vândute într-un pachet, cu toate acestea, odată ce sălile de cinema s-au redeschis, afacerea a fost renegociată, deoarece Salman Khan dorea să-l aducă pe Antim doar pe marele ecran. După mai multe runde de discuții, Zee a decis să lanseze filmul în calitate de distribuitor pe tot globul, pe bază de comision. Ei vor percepe un comision standard de aproximativ 8% până la 10%, adică vor lua 8% până la 10% din cota de distribuire, restul lăsând pentru SKF”, a informat o sursă comercială Bollywood Hungama.

Asta nu e tot; Zee este, de asemenea, afiliat proiectului ca partener prin satelit, digital și muzica. „Zee va lansa filmul pe Zee 5 la patru săptămâni după lansarea în cinematografe și apoi se va pregăti pentru o premieră la televizor după 8 săptămâni la Zee Cinema”, a adăugat sursa. Deși au existat discuții mai devreme despre vânzarea definitivă, s-a decis în unanimitate să se opteze pentru un model de distribuire a veniturilor pentru a evita exercitarea unei presiuni nejustificate asupra filmului.

„Salman înțelege dinamica afacerilor și nu vrea ca nimeni să-și riște banii. Pe o piață incertă, a vrut să aducă filmul în sălile de cinema și, în același timp, să se asigure că nimeni nu pierde bani și, prin urmare, a decis să continue cu un acord de împărțire a veniturilor pentru lansarea în cinematografe. El este încrezător că conținutul filmului va atrage peste tot și va aduce înapoi publicul pe marele ecran. Acesta este în primul rând motivul pentru care a decis să lanseze în cinematografe chiar și după ce a concentrat și a finalizat toate formalitățile unei premiere OTT pe Zee 5.”

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu