sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Alia Bhatt pentru a prezenta documentarul lui Salman Khan; Sajid Nadiadwala, și Sooraj Barjatya fac parte!

 Pinkvilla a fost primul care a dezvăluit că un documentar despre Salman Khan este în pregătire. Curând după aceea, am dezvăluit că și Sanjay Leela Bhansali va face parte din această serie de documente. Și acum, am aflat că Alia Bhatt, care urma să lucreze cu Salman în Inshallah de la SLB, va fi una dintre numeroasele ancore ale acestei serii de documente.”

Alia și Salman trebuiau să lucreze împreună în Inshallah a lui Sanjay Leela Bhansali. Deși acest lucru nu s-a concretizat, actrița este încântată să ancoreze câteva personalități renumite ale industriei în această serie de documente”, a dezvăluit o sursă apropiată de dezvoltare, adăugând în continuare că a filmat deja pentru porțiile ei pentru același lucru. Lăsând la o parte Salman, Alia și Bhansali, aproape tot B-Town va face parte din Beyond The Star: Salman Khan.

Ideea este de a prezenta lumea lui Salman Khan dincolo de superstarul din care este cunoscut. Membrii familiei sale - Salim Khan, Sohail Khan, Arbaaz Khan, prietenii săi din industrie precum Sajid Nadiadwala, David Dhawan, Sooraj Barjatya , Anees Bazmee și alți colegi de muncă precum Jackie Shroff, Sanjay Dutt, printre alții, au înregistrat deja pentru porțiunile lor respective. Se spune că și Karan Johar face parte din această serie de documente”, a mai informat sursa, care a adăugat rapid că seria de documente a reunit întregul Bollywood.

„În afară de Alia, vor mai fi multe alte ancore în spectacol. Beyond The Star: Salman Khan va fi primul sezon al acestei serii de documente, iar realizatorii plănuiesc să îl transforme într-o franciză în viitor. Este produs de Salman Khan Films cu Wizcraft Productions și Applause Entertainment”, a semnat sursa.

Filmările pentru aceasta s-au încheiat și în prezent se află în etapa de post producție. Creatorii plănuiesc să se relaționeze cu un gigant internațional OTT și să prezinte evenimentul publicului până la jumătatea anului 2022


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu