miercuri, 29 decembrie 2021

Ajay Devgn l-a sunat pe Salman Khan înainte de a anunța data lansării Runway 34; Iata de ce

EXCLUSIV: Ajay Devgn l-a sunat pe Salman Khan înainte de a anunța data lansării Runway 34; Iata de ce de Upala KBR | Publicat la 29 decembrie 2021 15:22 IST | 59,5K EXCLUSIV: Ajay Devgn l-a sunat pe Salman Khan înainte de a anunța data lansării Runway 34; Iata de ce EXCLUSIV: Ajay Devgn l-a sunat pe Salman Khan înainte de a anunța data lansării Runway 34; Iata de ce Pandemia a determinat mulți producători să-și remanieze data lansării, ceea ce a dus la panică și stres pentru mulți. În timp ce unii ca Rohit Shetty sunt suficient de atenți pentru a discuta reciproc cu alți producători înainte de a lua o decizie, există cei precum Sajid Nadiadwala care se grăbesc să anunțe. EXCLUSIVE: Ajay Devgn called Salman Khan before announcing Runway 34 release date; Here's why

 

După ce a anunțat inițial data lansării (6 mai 2022) a filmului Heropanti 2 al lui Ahmed Khan, cu Tiger Shroff și Tara Sutaria, a fost schimbat în mod ciudat (după câteva zile) într-o lansare de Eid 2022 (în aceeași zi, Ajay și-a anunțat data pentru Runway). 34) ducând la o confruntare între cele două filme pe 29 aprilie 2022. Dar puțini sunt prieteni apropiați, precum producătorii-actorii Ajay Devgn și Salman Khan, care preferă să se consulte reciproc înainte de a-și anunța lansările. Ultima lor lansare împreună a fost Son of Sardaar a lui Ajay Devgn, unde ambii au dansat pe melodia Po Po. 

Spune o sursă apropiată de Salman și Ajay: „Este posibil ca Salman și Ajay să nu demonstreze prietenia lor strânsă în public, dar amândoi sunt mereu alături unul pentru celălalt. Ajay apare întotdeauna în emisiunile Bigg Boss pe care Salman le găzduiește pentru a-și promova filmele, iar camaraderia lor este evidentă pentru toți. Lui Ajay îi place de obicei un Diwali sau Ziua Independenței (august) sau alte sărbători pentru lansările sale. Toată lumea știe că Eid este o dată special rezervată pentru Salman, dar de data aceasta nu au existat lansări mari pe 29 aprilie 2022. Ajay l-a sunat pe Salman și l-a întrebat dacă are vreo lansare pentru Eid – în special Tiger 3, care este pe cale de finalizare. . 

 

T3 este unul dintre cele mai așteptate filme din 2022. Salman a spus că pare puțin probabil să aibă vreo lansare de Eid anul viitor. Așadar, Ajay a discutat cu el înainte de a anunța data lansării Runway 34 pentru Eid. Dacă un film cu Salman Khan avea să vină pe 29 aprilie, nu exista nicio posibilitate ca Ajay să fi lansat Runway 34 în aceeași zi, deoarece pentru cei doi actori prietenia este mai importantă.” Sursa adaugă că unii oameni erau îngrijorați că și Salman Khan plănuiește să lanseze Tiger 3 în aceeași zi, dar superstarul însuși a anunțat recent de ziua lui că filmul va fi lansat de Crăciun. „În mod interesant, Salman și Sajid Nadiadwala sunt și ei prieteni apropiați. Ne întrebăm dacă Sajid a vrut data de Eid și, după ce a auzit de la Salman că Ajay plănuia aceeași dată, și-a schimbat-o și pe a lui, deoarece Eid este o dată masivă de weekend pentru lansare? Odată cu pandemia, mulți producători sunt nevoiți să-și respingă filmele. 

Dacă alți actori și producători ar învăța de la Ajay și Salman și s-ar consulta reciproc înainte de a-și anunța și datele lansării, totul ar face mult mai bine pentru industria filmului.” Runway 34 îi vede pe Amitabh Bachchan, Rakul Preet Singh, Boman Irani, Carry Minati, Aakanksha Singh și Angira Dhar. În a doua săptămână a lunii decembrie a acestui an, Ajay Devgn a anunțat oficial finalizarea filmului. A filmat primul program și o parte importantă a thrillerului de aviație la Ramoji Rao Studios din Hyderabad, unde a fost construit un uriaș set de aeroport în decembrie anul trecut. Intitulat inițial Mayday (Ajay a anunțat schimbarea titlului în noiembrie), subiectul se spune că ar fi inspirat dintr-un incident din viața reală care a avut loc în urmă cu câțiva ani, când un zbor dintr-un oraș din Orientul Mijlociu a fost deviat către Trivandrum din cauza vizibilitate slabă și pilotul a fost nevoit să facă un apel de 1 mai. Ajay și Rakul Preet joacă piloți în drama care mușcă unghiile, în timp ce Boman Irani interpretează rolul proprietarului unei companii aeriene. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu