miercuri, 29 decembrie 2021

Nu Anushka Sharma, ACEASTA actriță a fost prima alegere pentru „Sultanul” al lui Salman Khan Salman Khan a dezvăluit recent la „Bigg Boss 15” că se consideră că Mrunal Thakur o interpretează pe eroina de lângă el în „Sultan”.


Drama sportivă „Sultan” i-a prezentat pe Salman Khan în rolul titular și pe Anushka Sharma, care a jucat luptători în regizorul Ali Abbas Zafar. A fost un succes de succes, deoarece a câștigat o colecție brută de aproximativ 620 de milioane de rupie în întreaga lume. Cu toate acestea, Salman Khan a dezvăluit recent că înainte de Anushka Sharma, o altă actriță era luată în considerare pentru rol. Ar fi fost debutul acelei actrițe în Bollywood dacă ar fi fost finalizată în rol
 
 Ea este nimeni alta decât Mrunal Thakur, al cărui prim film hindi „Love Sonia” a apărut mai târziu în 2018. Mrunal Thakur și Shahid Kapoor sunt ocupați în prezent să promoveze viitoarea lor dramă sportivă „Jersey”. În timpul promoțiilor, vedetele au vizitat platourile „Bigg Boss 15” în cadrul episoadelor Ka Vaar de weekend găzduite de Salman Khan. Actorul „Sultan” a dezvăluit apoi că regizorul filmului Ali Abaas Zafar l-a adus pe Mrunal la ferma actorului din Panvel. Apoi a dezvăluit de ce nu a fost distribuită în film, spunând: „“Uss waqt yeh pehelwan type nahin lagti thi (La acea vreme, ea nu arăta ca o luptătoare)

 

Not Anushka Sharma, THIS actress was first choice for Salman Khan's 'Sultan'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu