miercuri, 29 decembrie 2021

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, supraviețuiește mușcăturii de șarpe

Actorul indian Salman Khan a fost atacat de un șarpe în casa sa de la țară și a petrecut șase ore în spital, fiind tratat pentru o mușcătură posibil veninoasă, a informat presa indiană. Incidentul s-a petrecut la primele ore ale zilei de duminică, înaintea împlinirii vârstei de 56 de ani, luni, când a încercat să scoată animalul din casă cu un băț, a declarat actorul reporterilor. Khan a spus că „a ridicat șarpele cu multă dragoste și l-a scos afară, iar șarpele s-a înfășurat pe băț și apoi a început să urce în sus”.

 După ce șarpele l-a mușcat o dată, sătenii au țipat că ar trebui să fie dus la spital atât de tare încât l-a mușcat din nou de frica de zarvă, a spus el. El a spus că a fost tratat cu antivenin la spital, ținut sub observație timp de șase ore și apoi externat. Mai târziu, șarpele s-a dovedit a fi neveninos. A fost eliberat în siguranță în junglă după întâlnire, a spus Khan. Cine este Salman Khan? 

Khan este unul dintre cele mai mari și mai bine plătite nume ale lui Bollywood, dar a fost în centrul mai multor controverse, în ton cu imaginea lui de film de băiat rău. În 2015, el a fost găsit vinovat de omucidere din culpă pentru un incident de lovitură și fugă din 2002 în care un bărbat fără adăpost a murit, dar pedeapsa sa de cinci ani a fost anulată la scurt timp de către o instanță superioară. El a primit și o condamnare în 2018 pentru că a împușcat două antilope rare într-o excursie de vânătoare în 1998, dar a negat că a ucis animalele.  

Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu