miercuri, 29 decembrie 2021

Salman Khan se plimbă cu o ricșă în jurul orașului Panvel, fanii „șocați” reacționează la videoclipul viral Salman Khan, care a împlinit 56 de ani luni, a fost văzut călare pe o ricșă pe străzile aglomerate din Panvel.

NOU DELHI: Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a împlinit recent cu un an mai în vârstă și și-a sărbătorit 56 de ani de naștere împreună cu familia și prietenii apropiați la ferma sa Panvel de la periferia orașului Mumbai. Acum, un videoclip cu Salman Khan călare pe o ricșă auto pe străzile din Panvel a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Fotograful celebru Manav Manglani a distribuit pe Instagram un videoclip cu Salman călare pe ricșă. După cum era de așteptat, contul său de Instagram a avut o zi de teren cu câteva comentarii hilare din partea fanilor. 

Unul a scris: „Bhai actor na hote toh yahi karte”. În timp ce altul a comentat: „Kaisa cascadorie publicitară hain yaar ye? Dar te iubesc bhai!” „Căutând acel șarpe”, a spus un al treilea utilizator, referindu-se la un incident recent în care Salman a fost mușcat de un șarpe la ferma sa.

Salman Khan, duminică, a fost mușcat de un șarpe neveninos de trei ori și a avut norocul că incidentul nu a fost alarmant, deși familia și prietenii lui erau îngrijorați pentru sănătatea lui.

Salman a fost dus de urgență la spital și a primit îngrijiri medicale. După ce a fost externat, i-a întâmpinat pe papii staționați în fața fermei sale pentru a-i urări de ziua de naștere (27 decembrie). Actorul a mai glumit că i-a spus tatălui său îngrijorat Salim Khan: „Tiger bhi jinda hai și saanp bhi.

Din punct de vedere al muncii, Salman este pregătit să-și reia munca pentru „Tiger 3”, cu Katrina Kaif în rolul principal.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu