joi, 30 decembrie 2021

Tigmanshu Dhulia lucrează la Dabangg 4 al lui Salman Khan – Chulbul Pandey gata de revenire!

Pinkvilla a fost primul care a dezvăluit că, după finalizarea lucrărilor la Tiger 3 și Kabhi Eid Kabhi Diwali, Salman Khan va reveni ca Prem în comedia lui Anees Bazmee și apoi va intra în pielea celui mai extravagant spion din India, Ravindra Kaushik în Rajkumar Gupta, regizat de Black Tiger. . Și acum, am aflat în exclusivitate că Tigmanshu Dhulia lucrează la scenariul lui Dabangg 4 pentru Salman.

Tigmanshu lucrează la scenariul pentru Dabangg 4 de mai bine de un an, iar o narațiune va avea loc anul viitor. Salman este impresionat de ideea și viziunea de bază pe care Tishu le are pentru franciza Dabangg, deoarece întreaga echipă caută să aducă o abordare nouă a personajului iconic al lui Chulbul Pandey. O ultimă chemare cu privire la alte detalii ale lui Dabangg 4 va fi luată odată ce va avea loc narațiunea scenariului. În acest moment, se lucrează la progres, deoarece este prea devreme pentru a confirma celelalte aspecte ale proiectului”, a dezvăluit o sursă apropiată dezvoltării.

Atât Salman, cât și fratele său producător, Arbaaz Khan, consideră că Tigmanshu ar fi alegerea potrivită pentru Dabangg, deoarece este bine familiarizat cu lumea rurală din inima Indiei. „Dacă Chulbul Pandey continuă să fie polițist sau intră în lumea politicii este ceva ce am ști odată ce scenariul va fi blocat”, a adăugat sursa. Filmul este momentan în faza de scriere. Tigmanshu este cunoscut pentru filme distractive și apreciate de critici precum Saheb Biwi Aur Gangster și Paan Singh Tomar, acesta din urmă câștigând chiar și un premiu național. Pentru cei care nu știau, Tigmanshu i-a povestit un scenariu lui Salman și în 2015, cu toate acestea, lucrurile nu au căzut la locul lor atunci. Realizatorul era dornic să-l aibă pe Salman la bord pentru a juca rolul unui gangster Robin Hood, Sultana Daku pe vremea aceea.

Dabangg 4 deoparte, Salman are o filmare tentativă aliniată cu Kabhi Eid Kabhi Diwali începând din februarie, urmată de No Entry 2 cu Anees Bazmee. Acesta este de așteptat să fie urmat de Dabangg 4 și Black Tiger. Salman are, de asemenea, un film cu Sooraj Barjatya sub pisicuța sa, ca și continuarea clasicului său cult din 2015, Bajrangi Bhaijaan. Se spune că este în discuții pentru cel puțin încă 5 filme cu mai mulți regizori în acest moment ș

imagine

i vom aduce mai multe despre asta odată ce discuția va ajunge la un stadiu de încheiere.

Dabangg se numără printre cele mai de succes francize din industria filmului hindi, cu părțile 1 și 2 dovedindu-se a fi blockbuster la box-office. Deși partea a treia nu a fost la înălțimea așteptărilor, cele trei filme au vândut în total peste 5,50 de milioane de bilete, care este printre cele mai mari pentru o franciză Bollywood până în prezent. Rămâneți pe Pinkvilla pentru mai multe știri exclusive despre Salman Khan și formația sa.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu