joi, 30 decembrie 2021

BollyCoin, susținut de Salman Khan, lansează prima colecție NFT a francizei Dabangg! Platforma va lansa NFT-uri în faze săptămânale începând de astăzi, iar pentru colecția lor de debut, BollyCoin va lansa NFT-uri începând cu răufăcătorii tuturor celor trei filme Dabangg.


BollyCoin, susținută de Salman Khan, o platformă de jetoane nefungibile (NFT) bazată pe Bollywood, care anunțase lansarea obiectelor digitale de colecție ale francizei Dabangg pe 16 decembrie și-a lansat acum prima colecție.

Platforma va lansa NFT- uri în faze săptămânale începând de astăzi. Pentru colecția lor de debut, BollyCoin va renunța la NFT, începând cu răufăcătorii tuturor celor trei filme Dabangg. Primul răufăcător care va fi prezentat este Chedi Singh, interpretat de actorul Sonu Sood. Actorul Salman Khan a dat o scurtă privire asupra unora dintre NFT-uri pe mânerul său de Twitter pe 25 decembrie.

În prima săptămână, platforma va lansa colecții NFT în categoria „Să salutați răufăcătorilor”, care vor include oferte sub Chedi mein Cheda, disponibile în perioada 30 decembrie - 2 ianuarie, Thakur Bachcha ka Entry din 3 până în 5 ianuarie și Bye Bye Balli Singh din ianuarie. 6 la 8.

În a doua săptămână, BollyCoin va oferi obiecte de colecție digitale sub „Pyaar Ho Gaya Hai”, care va include oferte precum Naam hai Rajjo Pandey în perioada 10-12 ianuarie și Khushi aa Rahi Hai între 13 și 15 ianuarie.

În a treia săptămână, activele digitale vor fi lansate în categoria „Familia Dabangg”, care va include Meet Makhi, Munni și altele, disponibile între 17 și 24 ianuarie. A patra săptămână va include colecția „Surprise Styles”, care va oferi BollyBlast și BollyPops de la 26 ianuarie - 3 februarie.

Și în a cincea săptămână, platforma NFT va oferi obiecte de colecție digitale în categoria „The Grand Finale with Chulbul Pandey”, care va include All Chulbul Everything și în perioada 5-11 februarie.

Platforma a anunțat, de asemenea, că deținătorii de BollyCoin NFT vor avea acces la un club exclusiv numit „The Green Room”, care va oferi cumpărătorilor acces la beneficii, cum ar fi acces VIP la evenimente fizice și metaverse, interacțiuni cu celebrități, anticipări ale NFT-urilor nelansate, cadouri și un selecție exclusivă de NFT. Membrii Green Room vor avea acces la cu 25% mai multe NFT Chulbul Pandey atunci când colectarea scade în februarie 2022, a spus platforma.

Piața NFT BollyCoin este co-fondată de producătorul și actorul Atul Agnihotri. Platforma a colaborat cu Salman Khan Films, Arbaaz Khan Productions, Sohail Khan Productionz, Reel Life Productions și actorul Salman Khan pentru NFT statice.

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu