joi, 30 decembrie 2021

Vijay Gilani, producătorul lui Salman Khan Veer, a murit R.I.P


În ceea ce a fost o știre șocantă pentru belșug, renumitul producător de film Vijay Gilani este acum mai mult. Potrivit unui raport publicat în Times of India, Vijay și-a dat ultima suflare miercuri seară. Avea 50 de ani. Rapoartele din presă sugerau că se lupta cu cancerul. De asemenea, sa raportat că Vijay Gilani a călătorit în Marea Britanie cu câteva zile în urmă pentru tratament.  
Vestea morții sale subite i-a lăsat cu inima frântă pe familia și pe cei apropiați. 
 Pentru cei neinițiați, Vijay Gilani este cunoscut pentru producerea unora dintre filmele populare din industrie. Aceasta include drama horror din 1992 a lui Salman Khan, Suryavanshi, cu Amrita Singh și Sheeba, lansarea din 1998, Achanak, cu Govinda, Manisha Koirala, Farah Naaz, Paresh Rawal. Asta nu este tot. 
El a colaborat cu Akshay Kumar pentru lansarea sa din 2001, Ajnabi, care îi include și pe Kareena Kapoor, Bipasha Basu și Bobby Deol în frunte. De remarcat, Vijay Gilani i-a finanțat și pe Salman Khan, Sohail Khan și Jackie Shroff, actorii Veer, care a fost lansat în 2010 și a marcat, de asemenea, marele debut la Bollywood al lui Zareen Khan.
 Se spune că ultima sa producție este regizorul Mahesh Manjrekar The Power, cu Vidyut Kammwal, Shruti Haasan și Zakir Hussain. Thrillerul de acțiune a fost lansat pe platforma OTT la începutul acestui an. Vijay Gilani i-au supraviețuit soția, fiul și fiica sa. Rapoartele sugerează, de asemenea, că, în timp ce fiul lui Gilani tocmai sosise în Mumbai, el se întoarce acum la Londra pentru a fi cu familia în această situație gravă.

 Salman Khan’s Veer producer Vijay Gilani passes awaySalman Khan’s 'Veer' Producer Vijay Galani Passes Away In London

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu