marți, 11 ianuarie 2022

Când Saif Ali Khan a vorbit despre cearta sa cu Salman Khan: „Au apărut diferențe”

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, și Saif Ali Khan, împărtășesc o mare legătură de prietenie. Cei doi au jucat împreună în filmul dramă de familie al lui Sooraj R. Barjatya, Hum Saath Saath Hain, iar relația lor a fost foarte iubită de public și critici. Cu toate acestea, lucrurile nu au rămas la fel. La fel ca prietenia tuturor, și prietenia dintre Salman și Saif a avut suișuri și coborâșuri.

 Acum au o legătură grozavă, dar a fost o perioadă când nu erau în relații bune. Relația lor s-a acru pentru o vreme, dar motivul din spatele tiff-ului lor a fost secretul în toți acești ani. Publicitate Într-un interviu vechi, Saif Ali Khan a vorbit despre relația acru cu Salman Khan. După cum a raportat IBTimes, starul Sacred Games a spus: „De-a lungul timpului, au apărut unele diferențe, despre care el și cu mine le cunoaștem cel mai bine și care vor rămâne întotdeauna doar între el și mine. Este o persoană cu care am lucrat, cu care am petrecut mult timp și este o persoană pe care o admir foarte mult ca frate. Și asta nu se va schimba niciodată.” Trending Ayushmann Khurrana cheltuiește 19 milioane de euro, fratele Aparshakti scoate 7 milioane de euro pentru a deține apartamente elegante în Mumbai! Dia Mirza vorbește despre experiența ei în apropierea morții și spune „A fost o perioadă grea” În 2015, superstarul Salman l-a invitat pe Saif la proiecția specială a filmului Bajrangi Bhaijaan. Filmul a jucat și pe Kareena Kapoor Khan în rolul principal. 

Când Saif a fost întrebat dacă Salman l-a invitat din cauza Kareenei, el a răspuns: „Sper că nu. Știu că Salman nu ar face nimic doar de dragul asta. Îl cunosc de mai mult timp decât o cunosc pe Kareena. Așa că aș spera că ecuația noastră nu depinde de ea și m-am simțit foarte bine. Întotdeauna am avut cel mai mare respect și dragoste pentru Salman. Nu am vorbit cu el de mult timp și am fost foarte fericit să aud de la el.” În timp ce adevăratul motiv din spatele lor nu este cunoscut, dar rapoartele susțin că acesta a fost rezultatul implicării lui Salman în cazul braconajului de blackbuck. Abia după aceea cei doi au rămas departe unul de celălalt mulți ani.  When Saif Ali Khan Spoke About His Fall Out With Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu