marți, 11 ianuarie 2022

Salman Khan va începe filmările pentru filmul telugu al lui Chiranjeevi Nașul la sfârșitul lunii ianuarie!

 Viitorul film telugu Godfather, care îl prezintă pe megastarul Chiranjeevi, va avea o apariție a superstarului de la Bollywood, Salman Khan. Filmul este un remake telugu al blockbuster-ului malayalam Lucifer, care l-a jucat pe Mohanlal în rolul principal. Lucifer a marcat și debutul regizoral al actorului Prithviraj. Se pare că Salman va testa rolul jucat de Prithviraj în film cu anumite modificări. Potrivit celor mai recente rapoarte, Salman și Chiranjeevi vor începe filmările pentru film în Hyderabad până la sfârșitul lunii ianuarie sau cel mai târziu până în prima săptămână din februarie.

Se pare că Salman joacă un rol dinamic și i-a alocat 5 până la 7 zile pentru cameo. Realizatorii au făcut modificări față de filmul original pentru a organiza câteva momente mai mari decât viața, ținând cont de aura lui Salman.

Filmarea filmului cu Salman și Chiranjeevi va începe până la sfârșitul lunii, cu condiția ca guvernul statului să nu impună restricții din cauza COVID-19. Anterior, compozitorul muzical S Thaman, care lucrează la film, a confirmat, de asemenea, că cele două superstaruri vor dansa împreună în film.

Compania de producție Konidela și Super Good Films produc Nașul, care este acum în producție.

PS: Poza nu are treaba cu stirea

 

„★ Salman Khan cu Amrita Kak!  ” -Ianuarie 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu