luni, 17 ianuarie 2022

Fani KATRINA: ce sune uni din familia Salman care credea-ti ca moare dupa ea:Nu e mare lucru: Aayush Sharma spune că familia nu a fost invitată la nunta Katrina Kaif și Vicky Kaushal

 Cumnatul lui Salman Khan, Aayush Sharma, a spus că Katrina Kaif va rămâne întotdeauna o prietenă apropiată de familie. 

 


  1. Familia lui Salman Khan nu a participat la nunta lui Katrina Kaif și Vicky Kaushal
  2. Aayush Sharma a spus că nu-i dorește nimic altceva decât cele bune Katrinei

New Delhi: Actorul Aayush Sharma a dezvăluit recent de ce el și familia sa, inclusiv Salman Khan , nu au fost invitați la nunta lui Katrina Kaif și Vicky Kaushal . Nu este un secret pentru nimeni că Katrina și Salman au un trecut romantic, totuși, ei au rămas cordiali chiar și după despărțirea lor raportată.

Așadar, fanii au fost șocați când Arpita Khan a informat presa că familia Khan nu a fost invitată la nunta mare și grasă a Katrinei. Dar actorul „Antim: The Final Truth” Aayush a spus că nu este mare lucru că nu au fost invitați și a spus că Katrina va fi întotdeauna o prietenă dragă, indiferent de situație

.Într-un interviu acordat unui portal de divertisment, Aayush a mai spus că este ziua ei cea mare și ar trebui să facă ceea ce o face fericită.

Not a big deal: Aayush Sharma on family not getting invited to Katrina Kaif, Vicky Kaushal wedding

Vorbind despre faptul că nu a participat la nunta lui Vic-Kat, Aayush i-a spus lui Bollywood Bubble: „Pentru noi, Katrina este o prietenă foarte dragă și toți îi dorim toate cele bune. Acesta este modul în care vrea să-și decidă căsătoria și nu este mare lucru în legătură cu Cred că toată lumea face o afacere foarte mare. Este ziua cea mare a ei și a lui Vicky și trebuie să se distreze, indiferent de calitate, cam asta este."

El a mai spus: „Katrina va fi mereu aproape de noi ca familie și suntem doar fericiți că este fericită. Când oamenii găsesc fericirea, acesta este cel mai frumos lucru pe care ni-l putem dori familiei, prietenilor, colegilor, că fiecare își găsește centrul și fericirea.”

Katrina Kaif și Vicky Kaushal s-au căsătorit într-o ceremonie extrem de privată, intimă, la luxosul Six Senses Fort Barwara din Sawai Madhopur, Rajasthan, pe 9 decembrie. La scurt timp după nunta lor de gală, cei doi au plecat în insula exotică Maldive pentru luna de miere. .


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu