luni, 17 ianuarie 2022

Salman Khan vrea să vadă ACEASTA actriță în următorul sezon Bigg Boss Actorul Debina Bonnerjee a apărut în recentul episod Bigg Boss 15 Weekend Ka Vaar.

 KYUN ?

Mumbai : Actrița de televiziune Debina Bonnerjee ne împărtășește experiența ei de a întâlni superstarul de la Bollywood, Salman Khan, gazda filmului „ Bigg Boss 15 ”, în timpul episodului Weekend Ka Vaar.

Ea este copleșită, deoarece Salman și-a exprimat interesul să o vadă în sezonul următor.

Debina a intrat în casă pentru a-și extinde sprijinul față de concurenții Rashami Desai și Pratik Sehajpal.

 

Salman Khan vrea să vadă ACEASTA actriță în următorul sezon Bigg Boss

Actrița a mers pentru prima dată la `Big Boss 15` și Debina spune că s-a distrat de minune cu Salman. Ea își descrie experiența ca fiind una dintre cele mai bune de până acum și nimeni altul decât Salman Khan a fost cel care i-a făcut ziua.

Ea a spus: „Am fost încântată și încântată să vizitez, deoarece aceasta a fost prima mea experiență. A fost o experiență foarte drăguță și foarte diferită pentru mine. Îi susțin pe Rashami și Pratik pe care nu îi cunosc personal, dar destul de mult îi place jocul lui și știu că amândoi sunt la fel de puternici și joacă corect în joc.”

Actrița „Vish: A Poisonous Story” a spus în continuare că este copleșită și entuziasmată și îl numește pe Salman Khan o persoană umilă.

„Am fost încântat să-l cunosc pe Salman, domnule; era dulce și umil și, pe deasupra, și-a exprimat interesul să mă vadă în casa `Big Boss` sezonul viitor, ceea ce mi-a făcut ziua. Și abia aștept să văd el din nou în curând”, a încheiat ea.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu