luni, 17 ianuarie 2022

Tribunalul din Mumbai refuză măsuri provizorii lui Salman Khan în caz de defăimare împotriva vecinului său! Salman Khan a intentat un proces pentru defăimare împotriva vecinului său, Ketan Kakkad. Următoarea audiere va avea loc pe 21 ianuarie.

Instanța civilă a orașului Mumbai va examina procesul de defăimare pentru acțiune în instanță introdusă de actorul Salman Khan împotriva vecinului său Ketan Kakkad pe 21 ianuarie.

Khan, care locuiește în apartamentul Galaxy din zona Bandra din Mumbai, are o fermă în Panvel. În mod similar, Kakkad, un rezident din Malad din Mumbai, deține o bucată dintr-un teren pe un deal din Panvel, chiar lângă ferma lui Khan. Potrivit lui Khan, Kakkad îl defăimase în timp ce dădea un interviu unui YouTuber. Alte două persoane care au participat la spectacol au fost de asemenea puse în costum .

„★ RADHE... Încă din Salman Khan, Jackie Shroff din Radhe!  ”PS: POZA NU ARE TREABA CU STIREA POZA E DIN FIMARIE RADHE

În afară de acești oameni, mai multe site-uri de social media precum Facebook, Twitter, YouTube și Google au fost organizate. Khan dorește ca aceste companii să blocheze și să elimine conținutul defăimător de pe site-urile lor web. În cererea de interdicție se precizează că instanța ar trebui să îi restrângă printr-o ordonanță provizorie și o interdicție „de la încărcare/încărcare direct sau indirect, postare, repostare, tweeting, retweeting, acordarea de interviuri, corespondență, comunicare, găzduire, tipărire, publicare, emitere. , difuzarea, difuzarea oricărui alt conținut defăimator și/sau remarcă derogatorie sau realizarea oricărui conținut suplimentar sau alt conținut defăimător, declarații, postări, mesaje, tweet-uri, videoclipuri, interviuri, comunicări și corespondență rău intenționate sau scandaloase în legătură cu Khan și/sau ferma lui Panvel pe platformele de socializare,inclusiv, dar fără a se limita la cele, conduse și operate de pârâtul nr. 5 până la 12 (companii de social media) sau în orice alt mod, inclusiv pe orice alt mediu/mod, fie direct și/sau indirect, în orice mod.”


Vineri, procesul a fost audiat în fața judecătorului Anil H Laddhad la Tribunalul Civil al orașului. Avocații de la firma de avocatură DSK Legal care îl reprezintă pe Khan au făcut presiuni pentru acordarea unei ordonanțe. Cu toate acestea, avocații Abha Singh și Aditya Pratap, care îl reprezintă pe Kakkad, s-au opus cu vehement, declarând că au primit actele aseară și nu au reușit să parcurgă întregul proces. Singh a mai declarat că nu există nicio urgență în această chestiune și dacă Khan poate aștepta o lună pentru a depune o acțiune, atunci ar trebui să i se acorde ceva timp lui Kakkad pentru răspunsul său.

Judecătorul Laddhad a decis să acorde timp lui Singh și Pratap pentru a depune un răspuns în numele lui Kakkad și a amânat cauza pentru o audiere suplimentară pe 21 ianuarie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu