vineri, 18 februarie 2022

Când David Dhawan a spus că Salman Khan părea neinteresat în timpul filmării lui Judwaa: „Își ia timpul...”!

 
Actorul Karisma Kapoor a sărbătorit 25 de ani de la filmul său Judwaa, în care i-a jucat pe Salman Khan și Rambha. Ea a mers pe Instagram pentru a împărtăși un montaj cu clipuri din comedie și a scris o notă scurtă și emoționantă despre film. Ea a scris: „Judwaa a fost o călătorie plină de dragoste, râsete, farse și aventură. Nu pot să cred că au trecut 25 de ani de atunci!” Filmul a descris aventurile a doi asemănați — unul este un om deștept în stradă, celălalt este un nebun. Piesele muzicale din film rămân în continuare favorite, inclusiv „Lift Teri Bandh Hai” și „Chalti Hai Kya Nau Se Baara”.

În mod ironic, Salman Khan nu a fost prima alegere pentru filmul din 1997. Govinda , care s-a impus în comedii, a dezvăluit că Salman i-a cerut să renunțe la film pentru a putea juca în el. După lansarea filmului, David Dhawan l-a laudat în mai multe interviuri, spunând că a fost un film cu Salman Khan până la capăt. „Govinda l-a sunat și să spună că Salman a făcut o treabă atât de minunată – toți au făcut-o, Karisma Kapoor și Rambha”, spusese David la acel moment.

Când Judwaa 2 urma să fie lansat, David Dhawan a dezvăluit că Salman ar părea ca și cum nu ar fi interesat în timp ce filmează, dar ar fi de fapt cel mai pasionat de filmare. „Acea dată, ori de câte ori obișnuia să dea o șansă, simțeai că nu este interesat. Dar atunci el este cel mai interesat. Când am văzut filmul din nou, obișnuiam să-i tot spun lui Varun: „Vezi ce a făcut” aici. Khan Saab este toată inima. Își ia timpul, nu se grăbește la fața locului, îți dă lovitura potrivită.”

Taapsee Pannu a intervenit, de asemenea, că David va cânta melodiile din filmul original și îi va face să-l urmărească. „Îl juca în biroul lui și ne spunea: „Yeh dekh!” A fost atât de multă presiune înainte de a trage.” Presiunea de a fi la înălțimea succesului filmului original a fost imensă, după cum a dezvăluit Varun. De fapt, se pare că Salman Khan îl sfătuise pe Varun Dhawan „să nu fie prea inteligent” și să asculte de David Dhawan pentru film. „Când am luat acest film, mi-a spus că va fi o provocare să-mi conving fanii.”


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu