vineri, 18 februarie 2022

Cartea Salman Khan-Sajid Nadiadwala Eid 2023 pentru „Kabhi Eid Kabhi Diwali” Sajid Nadiadwala a susținut filmul prin compania sa de producție, Nadiadwala Grandson Entertainment.

MUMBAI: Viitorul film al superstarului Salman Khan, „Kabhi Eid Kabhi Diwali”, produs de Sajid Nadiadwala, urmează să fie lansat de Eid 2023, au anunțat producătorii luni (7 februarie). Filmul, despre care se spune că este o comedie-dramă, îl are și pe Pooja Hegde. 

„Kabhi Eid Kabhi Diwali” este condus de Farhad Samji, cunoscut pentru co-regizarea „Housefull 3” împreună cu fratele său Sajid.

„Sajid Nadiadwala, „Kabhi Eid Kabhi Diwali”, cu Salman Khan și Pooja Hegde în rolurile principale, va fi lansat în cinematografe pe Eid 2023”, se arată într-o notă a realizatorilor.

Potrivit IANS, Salman va fi prezentat într-un avatar complet nou în film. Aspectul este în prezent în curs de decizie. Pooja va juca o fată tradițională dintr-un oraș mic, alături de personajul lui Salman. Se spune că filmul este o comedie de familie care se învârte în jurul lui Salman, Venkatesh și Pooja Hegde.

Potrivit Pinkvilla, filmările sunt de așteptat să înceapă până la jumătatea lunii martie, pe un platou masiv din Mumbai. Filmarea este de așteptat să se încheie în septembrie anul acesta, după care se trece la etapa de post-producție. 

Nadiadwala a susținut filmul prin compania sa de producție, Nadiadwala Grandson Entertainment. Producătorul a lucrat ultima oară cu actorul în vârstă de 56 de ani în drama sa de acțiune din 2014 „Kick”, care a marcat debutul său regizoral. Khan filmează în prezent pentru viitorul său film „Tiger 3”. Superstarul a fost văzut recent găzduind „Bigg Boss 15”.

 

Cartea Salman Khan-Sajid Nadiadwala Eid 2023 pentru 'Kabhi Eid Kabhi Diwali'

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu