vineri, 18 februarie 2022

Salman Khan cântă „Lag Jaa Gale” într-un omagiu emoționant adus lui Lata Mangeshkar Lata Mangeshkar a murit pe 6 februarie, la vârsta de 92 de ani, după ce a suferit de insuficiență multiplă de organe.

Mumbai: Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a cântat „Lag Jaa Gale” în timp ce a adus un omagiu muzical emoționant regretatei cântărețe legendare Lata Mangeshkar. Industria indiană de divertisment a pierdut o bijuterie pe 6 februarie, când legendara cântăreață Lata Mangeshkar, laureată a premiului Bharat Ratna, a plecat la locuința ei cerească la vârsta de 92 de ani, după o insuficiență de organe multiple.

În timp ce națiunea încă deplânge dispariția ei, superstarul Salman Khan a folosit mânerul său de Instagram pentru a aduce un omagiu muzical legendei. Khan a distribuit un videoclip în care a putut fi văzut cântând una dintre cele mai memorabile cântece ale lui Lata --`Lag Jaa Gale`. „Niciodată nu a fost, nu va fi niciodată ca tine Lataji...”, a subtitrat el postarea.
 

Salman Khan cântă 'Lag Jaa Gale'  în omagiu emoționant adus lui Lata Mangeshkar

Lata Mangeshkar a fost incinerată în parcul Shivaji duminică - 6 februarie în Mumbai, cu onoruri de stat. Prim-ministrul Narendra Modi a fost prezent și la înmormântarea celebrului cântăreț. Câteva celebrități, printre care Shraddha Kapoor, Ranbir Kapoor, Shah Rukh Khan și Aamir Khan, printre alții, i-au adus, de asemenea, ultimul omagiu celebrei cântărețe duminică la Shivaji Park.

Pentru cei neinformați, Lata Mangeshkar a fost internată la spitalul Breach Candy din Mumbai pe 8 ianuarie, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19 și pneumonie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu