sâmbătă, 26 martie 2022

Salman Khan pentru a recrea secvențe de acțiune emblematice în „Nașul” lui Chiranjeevi!

Salman Khan va face un mare zgomot cu intrarea sa de pe ecran în filmul lui Chiranjeevi „Nașul”. O sursă apropiată producției a dezvăluit pentru ETimes că realizatorii filmului vor să creeze ceva special, deoarece acest film prezintă două superstaruri, iar fanii lor vor avea așteptări mari de la un proiect care îi aduce împreună pe Salman și Chiranjeevi .


Sursa a spus: „Acest plan pentru intrarea lui Salman va fi unul interesant. Scena lui de deschidere va avea un amestec cu toate scenele sale de acțiune din acele filme din sud, care au fost refăcute ulterior în hindi cu Salman. Deci, fanii se pot aștepta la scene de acțiune emblematice din filme precum Pokhri și multe altele, recreate în „Nașul”.



Sursa a mai dezvăluit că Chiranjeevi a fost foarte încântat să-l întâmpine pe Salman la bord. De altfel, când Salman a ajuns în seturi, a fost primit de Chiranjeevi cu un buchet și acesta din urmă a numit o bucurie absolută să facă echipă cu Salman. După cum a susținut sursa, „Nașul” va fi un animator comercial, în regia lui Mohan Raja .


Emoția din partea lui Salman este la egalitate cu colegul său în Telugu. De aceea, s-au speculat că Salman a apreciat această oportunitate de a face echipă cu Chiranjeevi și a decis să nu plătească niciun ban drept remunerație pentru cameo-ul său din film.

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu