sâmbătă, 26 martie 2022

Salman Khan oferă sprijin educației copiilor defavorizați; aprovizionează necesitățile școlare în trei raioane!

De la acordarea de asistență financiară celor 25.000 de muncitori cu salariu zilnic din industria filmului hindi, până la oferirea de truse de rație celor defavorizați – Salman Khan i-a ajutat pe mulți în timpul celor două blocaje. Acum, actorul și-a îndreptat atenția către nevoile educaționale ale copiilor defavorizați din mediul rural. El a început inițiativa în interioarele districtelor Palghar, Aurangabad și Parbhani, deoarece organizația sa non-profit, Being Human, are o rețea stabilită în regiune.

Rahul N Kanal, liderul Yuva Sena, care coordonează demersul cu actorul, dezvăluie că organizația a trimis articole de papetărie, dezinfectante și măști pentru studenți. „Am contactat multe școli din zonele rurale și tribale din acele districte.

Voluntarii noștri de pe teren verifică cu școlile despre cerințele lor, care sunt apoi furnizate de ONG-ul lui Salman. Familia lui Salman Bhai a fost implicată”, spune el. După pandemie, superstarul se pare că a decis să pună mai mult accent pe educație și sănătatea copiilor. Kanal adaugă: „Acestea sunt cele două aspecte la care lucrează îndeaproape. Acum că [ajutorul educațional] este în derulare, el intenționează să se concentreze pe hrană. M-a întrebat și despre posibilitatea de a distribui batoane proteice copiilor de școală.”

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu