sâmbătă, 26 martie 2022

Fanii lui Salman Khan au toate motivele să rânjească de la ureche la ureche. La urma urmei, superstarul are câteva filme interesante în pregătire, care sunt considerate a fi un răsfăț pentru fani. Salman filmează în prezent pentru mult vorbitul despre Tiger 3, care se pare că este în ultima etapă acum. Și acum, conform unei actualizări recente, actorul Bajrangi Bhaijaan este probabil să înceapă filmările pentru următorul său proiect Kabhi Eid Kabhi Diwali de luna viitoare. Potrivit unui raport publicat în Mid Day, este posibil ca filmul să ajungă pe podea pe 1 aprilie în Mumbai. Rapoartele din presă au sugerat, de asemenea, că, în timp ce Salman se va alătura filmării în aceeași săptămână, el va începe să filmeze cu secvența sa de intrare care va include o urmărire cu elicopterul. „Prima secvență este o piesă de acțiune masivă pentru care au fost chemați regizorii cascadorii. Va fi filmat la Helipad din Film City, Goregaon”, a declarat o sursă citată. Se spune că Kabhi Eid Kabhi Diwali va fi o dramă de acțiune elegantă, cu Salman în rolul unui frate mai mare. Sursa a mai declarat că echipa vrea să termine filmările pentru scene de acțiune înainte de a începe cu scenele emoționante. „Amploarea filmului va fi mult mai generos în comparație cu ultima colaborare a lui Salman și Sajid, Kick [2014]”, a adăugat sursa. În afară de Salman, acest regizor Farhad Samji îl va prezenta și pe Pooja Hegde în frunte. Între timp, Pinkvilla a aflat în exclusivitate că realizatorii Kabhi Eid Kabhi Diwali plănuiesc să lanseze filmul pe 30 decembrie a acestui an. Ești încântat de Kabhi Eid Kabhi Diwali? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Fanii lui Salman Khan au toate motivele să rânjească de la ureche la ureche. La urma urmei, superstarul are câteva filme interesante în pregătire, care sunt considerate a fi un răsfăț pentru fani. Salman filmează în prezent pentru mult vorbitul despre Tiger 3, care se pare că este în ultima etapă acum. Și acum, conform unei actualizări recente, actorul Bajrangi Bhaijaan este probabil să înceapă filmările pentru următorul său proiect Kabhi Eid Kabhi Diwali de luna viitoare. Potrivit unui raport publicat în Mid Day, este posibil ca filmul să ajungă pe podea pe 1 aprilie în Mumbai.

Rapoartele din presă au sugerat, de asemenea, că, în timp ce Salman se va alătura filmării în aceeași săptămână, el va începe să filmeze cu secvența sa de intrare care va include o urmărire cu elicopterul. „Prima secvență este o piesă de acțiune masivă pentru care au fost chemați regizorii cascadorii. Va fi filmat la Helipad din Film City, Goregaon”, a declarat o sursă citată. Se spune că Kabhi Eid Kabhi Diwali va fi o dramă de acțiune elegantă, cu Salman în rolul unui frate mai mare.

Sursa a mai declarat că echipa vrea să termine filmările pentru scene de acțiune înainte de a începe cu scenele emoționante. „Amploarea filmului va fi mult mai generos în comparație cu ultima colaborare a lui Salman și Sajid, Kick [2014]”, a adăugat sursa. În afară de Salman, acest regizor Farhad Samji îl va prezenta și pe Pooja Hegde în frunte. Între timp, Pinkvilla a aflat în exclusivitate că realizatorii Kabhi Eid Kabhi Diwali plănuiesc să lanseze filmul pe 30 decembrie a acestui an. Ești încântat de Kabhi Eid Kabhi Diwali? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu