sâmbătă, 26 martie 2022

Salman Khan „immintit” de privirile Pathaan ale lui Shah Rukh Khan, asigură SRK că este un blockbuster!

Salman Khan și Shah Rukh Khan sunt campioni unul celuilalt în vremuri bune și dificile. Prietenia lor i-a determinat chiar să colaboreze și să facă apariții cameo în Pathaan și, respectiv, Tiger 3. Acum, potrivit unui ultim raport din Bollywood Hungama, Salman Khan a urmărit câteva priviri ale lui Pathaan de la SRK și este uluit de papură.

O sursă apropiată de dezvoltare a dezvăluit că Salman a urmărit aproximativ 20 de minute din filmările lui Pathaan și a fost foarte impresionat. „Adi și Salman au avut mai multe întâlniri în ultimul an și acum se leagă ca doi prieteni. Recent, între fotografiile din Tiger 3, Adi Chopra l-a dus pe Salman la cinematograful de previzualizare pentru a arăta filmări de 20 de minute cu Pathaan, împreună cu încă o previzualizare de 15 minute a prezenței sale în film. Realizatorul, împreună cu regizorul Siddharth Anand, au finalizat lucrările VFX pentru aceste secvențe particulare și, prin urmare, Adi a dorit feedback cu privire la rezultat. Salman a fost uimit de ceea ce a văzut pe ecran.”

Sursa a adăugat că Salman a sunat chiar și la SRK și i-a împărtășit feedbackul. „A vorbit mult timp cu SRK și l-a asigurat că filmul este un blockbuster. A fost mulțumit de producție și i-a cerut bunului său prieten să nu-și facă griji, deoarece filmul va stabili noi puncte de referință la box office”, a dezvăluit sursa.

Adăugând că chiar și-a urat regelui Khan în avans succesul pe care l-ar putea obține Pathaan la box office. „El (Salman) a apreciat eforturile depuse de SRK pentru a intra în modul de acțiune și l-a felicitat pentru marele succes care va urma în ianuarie”, a dezvăluit sursa.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu