sâmbătă, 26 martie 2022

★Kabhi Eid Kabhi Diwali este un animator care ține cont de celebritatea lui Salman Khan': Farhad Samji la următorul său!

După ce l-a regizat pe Akshay Kumar în filme precum Entertainment, Housefull 3, Housefull 4 și Bachchhan Paandey, Farhad Samji se pregătește pentru prima sa colaborare cu Salman Khan la producția Sajid Nadiadwala, Kabhi Eid Kabhi Diwali. Farhad confirmă că filmul apare pe etajele din Mumbai din luna aprilie și va ajunge pe marele ecran pe 30 decembrie 2022.

„Dumnezeu a fost foarte bun. Am șansa de a lucra cu Salman Khan și sunt fericit că Sajid Nadiadwala mi-a oferit această oportunitate pe platou și datorită lui se întâmplă acest lucru. În 2001, Salman Khan a fost prima persoană care mi-a observat munca. Întotdeauna spun, el este cel care m-a adus în această industrie. Cu Salman, va fi o călătorie nostalgică, mult dincolo de legătura dintre regizor și actor”, spune Farhad. Realizatorul se grăbește să adauge: „Am face Kabhi Eid Kabhi Diwali din toată inima și sper că oamenii înțeleg acest limbaj al iubirii”.

Îndemnați-l să împărtășească detalii despre acest film de familie atât de așteptat și el zâmbește: „Titlul Kabhi Eid Kabhi Diwali dă atmosfera unui festival și despre asta este filmul.” Deschizându-se mai departe, el informează: „Vorbim despre dragoste și sărbători în film. Va fi un mare animator, ținând cont de celebritatea lui Salman Khan – Va fi acțiune, comedie, romantism. Așa că vom servi publicul cu un bufet. Să spunem că publicul de aici va primi Sheer Khurma pentru Eid și Ladoo pentru Diwali.”

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu