sâmbătă, 26 martie 2022

Regizorul Maneesh Sharma pe Salman Khan și Katrina în rolurile principale Tiger 3 – „Filmul este ceva care va merita așteptarea”!!


După ce a ținut proiectul sub secret timp de aproape un an, Yash Raj Films pur și simplu a renunțat la videoclipul de anunțare a datei lansării Tiger 3 săptămâna trecută și a spart internetul. A existat o isterie în masă, în timp ce fanii s-au bucurat că superstarul lor preferat, Salman Khan, a reluat rolul spionului suav, Tiger. Salman este asociat cu Katrina Kaif, care se întoarce pentru a relua rolul Zoya - de asemenea, un spion în mult-așteptata extravaganță de acțiune cu octan ridicat.

Regizorul Maneesh Sharma ne spune despre ce a funcționat cu adevărat pentru ca videoclipul să devină viral în doar câteva minute după lansare.


El spune: „Când am fost predat frâiele lui Tiger 3, am avut o viziune singulară - să duc această franciză extrem de populară și iubită la un nivel care să stabilească un nou punct de referință. Odată cu anunțul de lansare, ne-am dorit ca personalitățile mult iubitei jodi ai lui Tiger și Zoya să strălucească și cred că asta a făcut ca anunțul să fie un astfel de succes printre fani. După ce le-a trezit apetitul, pot doar să spun că filmul propriu-zis este ceva care va merita din plin așteptarea.

„De câte ori sosește un film din franciza Tiger, oamenii se așteaptă să ofere ceva extrem de proaspăt și nou. Faptul că videoclipul cu anunțul datei a devenit o furie pe internet, de asemenea, evidențiază factori multipli care lucrează pentru film într-un mod imens. În primul rând, oamenii doreau să-l revadă pe superstarul de acțiune prin excelență ca Tiger. Fără niciun anunț oficial din partea realizatorilor, anticiparea a devenit vertiginoasă! În al doilea rând, desigur, Katrina în rolul lui Zoya este una dintre cele mai iubite eroine de pe marele ecran datorită a ceea ce face prin franciză.

În al treilea rând, revenirea perechii Salman-Katrina pe marele ecran! Sunt una dintre cele mai iubite Jodis de pe ecran din istoria cinematografiei indiane și există mereu așteptări de a le vedea împreună. Duo-ul dintr-un film în franciză Tiger este prea neprețuit pentru fani și asta se adaugă cu siguranță la viralitate. În al patrulea rând, este puterea francizei. Filmele anterioare au stabilit toate noi repere în industrie și există o așteptare copleșitoare din partea oamenilor de a vedea ce se va întâmpla în Tiger 3.

În al cincilea rând, este conceptul creativ puternic al videoclipului de anunțare a datei. YRF a vrut să-i prezinte pe Salman și Katrina în modul lor cel mai autentic posibil, ținând cont de ceea ce așteaptă fanii lor loiali de la film. Unitatea video arată exact cum sunt Salman și Katrina ca Tiger și Zoya în film. Asta s-a conectat cu publicul la un nivel em

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu