sâmbătă, 26 martie 2022

Bang mai mare, aceeași inimă pentru Tiger 3 al lui Salman Khan!

 

Regizorul Maneesh Sharma, cunoscut pentru micile filme cu emoții bogate, a făcut echipă cu Salman-katrina pentru thrillerul de spionaj Tiger 3.

10 martie 2022

Săptămâna trecută, realizatorii Tiger 3 ne-au aruncat o privire în lumea thrillerului de spionaj în timp ce au lansat videoclipul de anunțare a datei. Acolo unde filmul – fidel unei oferte Salman Khan – a fost aliniat pentru o lansare de Eid, este posibil să aibă un limbaj distinct față de cele două versiuni anterioare, Ek Tha Tiger (2012) și Tiger Zinda Hai (2017). De data aceasta, Maneesh Sharma de la Band Baaja Baaraat a luat bagheta regizorală de la Ali Abbas Zafar. 

Sharma recunoaște că conducerea lui Khan și katrina-star a venit cu o dublă responsabilitate - în cazul în care a trebuit să exploreze un actor cu drepturi depline pentru prima dată, a trebuit, de asemenea, să ridice ștacheta pentru franciza care a strâns o mulțime de fani.

„Când am fost predat frâiele lui Tiger 3, am avut o viziune singulară – să duc franciza populară la un nivel care să stabilească un nou punct de referință. Odată cu videoclipul de lansare, am vrut ca personalitățile lui Tiger și Zoya [personajul lui Kaif] să strălucească,” spune el. Filmul a fost filmat în Rusia, Austria, Turcia și India.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu