sâmbătă, 26 martie 2022

Boney Kapoor se deschide despre „No Entry Mein Entry” a lui Salman Khan; spune: „Lumea va vedea cea mai mare mulțime intrând în cinematografe ori de câte ori va lansa”!

Continuarea filmului de super-hit al lui Salman Khan din 2005 „No Entry” este în lucru de foarte mult timp. A fost o vreme când părea că filmul este abandonat, dar un raport de la Mumbai Mirror a pus capăt tuturor zvonurilor. ETimes a aflat acum că Salman Khan și Boney Kapoor se vor reuni foarte curând pentru continuarea „ No Entry Mein Entry ”.

Planurile pentru „No Entry Mein Entry” sunt în vigoare, iar regizorul Boney Kapoor, care tocmai și-a lansat filmul „ Valimai ”, este încântat de continuare. „Lumea va vedea cea mai mare mulțime intrând în cinematografe ori de câte ori va fi lansat”, a spus el pentru ETimes. Când a fost întrebat în continuare despre datele provizorii când filmul este probabil să ajungă pe podea, Boney a zâmbit și a spus: „Numai Salman Khan știe”.


imagine


Surse apropiate lui Salman Khan mai informează că actorul este dornic să facă filmul și va începe în scurt timp să lucreze la proiect după ce vor fi făcute unele formalități. 


Anees Bazmee, care a regizat „No Entry”, va conduce și continuarea. Vorbind cu BT, el a spus anterior: „„No Entry” a fost foarte plăcut și, la fel ca toți ceilalți, sunt încântat de continuare. Acesta este motivul pentru care am început să scriu scenariul. Am avut un an să-l termin, iar acum, este gata și a ieșit bine. Este unul dintre scenariile mele preferate până acum. L-am intitulat „No Entry Mein Entry”. Aș fi încântat să reușesc.”


Deși filmul original l-a avut pe Salman Khan împreună cu Anil Kapoor, Fardeen Khan. Lara Dutta, Esha Deol, Celina Jaitley și Bipasha Basu, următoarea ediție a filmului îi va avea pe toți cei trei actori într-un triplu rol.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu