sâmbătă, 26 martie 2022

Salman Khan va găzdui IIFA pentru prima dată în Abu Dhabi – „Sunt niște performanțe foarte grozave aliniate în acest an”!

Cea mai grozavă sărbătoare a cinematografiei indiane, Academia Internațională de Film Indian și Premiile vor încânta fanii cu cea de-a 22-a ediție în Insula Yas, Abu Dhabi, pe 20 și 21 mai 2022. Găzduit de megastarul Bollywood Salman Khan și Riteish Deshmukh, Evenimentul foarte așteptat promite să fie un amestec de strălucire și glamour cu spectacole uimitoare ale superstarurilor lui Bollywood, inclusiv Varun Dhawan, Nora Fatehi și multe altele!

Salman Khan are o legătură de lungă durată cu Abu Dhabi, deoarece a filmat mai multe proiecte acolo. Reamintindu-și amintirile despre filmările din Abu Dhabi, el spune: „Am filmat destul de multe filme aici – Bharat, Tiger Zinda Hai, Cursa 3, Dabangg 3. Experiența a fost grozavă și memorabilă pentru toate filmele.”

„Când a fost întrebat dacă va cânta la IIFA în acest an și a cui așteaptă performanță, el continuă: „Sunt niște spectacole cu adevărat grozave aliniate în acest an. Va fi și mai interesant să urmărești aceste spectacole așa cum sunt. va fi un mega-eveniment în care întreaga industrie se va reuni pe teren după foarte mult timp.

Vânzările de bilete sunt în plină desfășurare pentru cea de-a 22-a ediție a IIFA Weekend & Awards la Yas Island, Abu Dhabi. Evenimentul va avea loc la cel mai mare loc de divertisment interior de ultimă generație din Orientul Mijlociu, Etihad Arena, parte din Yas Bay Waterfront de pe Insula Yas, Abu Dhabi, în colaborare cu Departamentul de Cultură și Turism – Abu Dhabi (DCT). Abu Dhabi) și Miral, principalul creator de destinații și experiențe magnetice din Abu Dhabi.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu