luni, 16 mai 2022

După ce a preluat Kabhi Eid Kabhi Diwali de la Sajid, Salman va începe filmările mâine la un set elaborat de stație de metrou!

A existat multă dramă pe frontul Kabhi Eid Kabhi Diwali chiar înainte ca filmul să intre pe podele. Acum, actorul-producător Salman Khan se pregătește să se asigure că drama se limitează la camera de filmat. Mâine, superstarul va începe filmările pentru regizorul lui Farhad Samji, care îi mai joacă pe Pooja Hegde, Aayush Sharma și Zaheer Iqbal. Am auzit că prima oprire este fabrica Golden Tobacco din Vile Parle.

În ultimele două săptămâni, echipa de proiectare a producției a muncit din greu, construind două seturi la fața locului. O sursă dezvăluie: „Unul dintre decoruri este cel al unei stații de metrou. Prima scenă va fi filmată la acest set-up. Filmarea la o stație de metrou adevărată nu a fost fezabilă din cauza problemelor de gestionare a mulțimii, așa că producătorii au ales să ridice în schimb un platou uriaș.” După ce au încheiat programul de 10 zile, Khan și echipa se vor muta la Mehboob Studio din Bandra pentru un program extins.

Kabhi Eid Kabhi Diwali este pregătit pentru o lansare pe 30 decembrie. În timp ce filmul urma să fie produs inițial de prietenul apropiat și colaboratorul lui Khan, Sajid Nadiadwala


, superstarul a preluat sarcinile de producție după ce Nadiadwala ar fi vrut să reproceseze bugetul și scenariul filmului.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu