luni, 16 mai 2022

Salman Khan începe filmarea Kabhi Eid Kabhi Diwali cu o scenă plină de acțiune în Mumbai!

Salman Khan a început filmările pentru mult așteptatul divertisment Kabhi Eid Kabhi Diwali în Mumbai de astăzi, 12 mai. Superstarul a început filmările într-o locație din Vile Parle joi la prânz și va filma până noaptea. „Un tren de metrou a fost montat în interiorul unei fabrici. Un bloc de acțiune la scară mare va fi filmat aici”, a dezvăluit o sursă de pe platou.


Potrivit sursei, încă de la ieșirea lui Sajid Nadiadwala, Salman a fost foarte interesat de Kabhi Eid Kabhi Diwali, pentru a duce lucrurile la următorul nivel. „Salman este clar, vrea să monteze Kabhi Eid Kabhi Diwali la scară mare. El va filma mai întâi scenele de acțiune și apoi va trece la scenele de conversație, deoarece cascadorii concepute de o echipă din Sud vor implica și o anumită utilizare a efectelor vizuale”, a informat sursa Bollywood Hungama.

Deși există ample speculații cu privire la distribuția lui Kabhi Eid Kabhi Diwali, avem o claritate reală asupra aceluiași lucru.. „Cele trei personaje cheie ale acestei povești sunt interpretate de Salman Khan, Venkatesh și Pooja Hegde. Restul sunt toți în roluri secundare și este înființat un ansamblu mare pentru Kabhi Eid Kabhi Diwali. În afară de trio, ceilalți din distribuție includ Aayush Sharma, Shehnaaz Gill, Raghav și Zaheer Iqbaal”, a declarat sursa pentru Bollywood Hungama.

Salman va filma pentru scena de acțiune pe o perioadă de 10 zile în Vile Parle, după care va fi plecat la Dubai pentru Premiile IIFA. Apoi reia filmarea la Studiourile Mehboob din prima săptămână a lunii iunie. Kabhi Eid Kabhi Diwali este planificată ca lansare pe 30 decembrie. Filmul este regizat de Farhad Samji.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu