luni, 16 mai 2022

Sidharth Malhotra și-a amintit că Salman Khan nu era sigur dacă va ajunge mare în industria filmului. Mai târziu, superstarul a susținut că comentariile sale au fost menite să-l încurajeze pe Sidharth să facă mai bine.

Cu unele lovituri și ratari, Sidharth Malhotra a reușit să-și pună amprenta la Bollywood. Cu toate acestea, într-o conversație cu Film Companion, Sidharth și-a amintit că Salman Khan nu era sigur dacă va putea face o carieră în industria filmului. În interviul, care a fost luat în urmă cu șase ani, Sidharth a spus că superstarul i-a sugerat să-și încerce norocul la televizor, deoarece „nevoile cinematografiei hindi” sunt diferite. Etichetând-o drept „poveste ciudată”, Sidharth a spus că l-a întâlnit pe Salmsidharth malhotra with salman khanan Khan la petrecerea lui acasă, pe care a găzduit-o după ce a încheiat un sezon din Bigg Boss.

 La acea vreme, Sidharth nu și-a făcut debutul la Bollywood. Actorul, care era însoțit de un prieten, a spus că Salman a inițiat conversația și că era dornic să știe ce face. „Nu știa cine sunt. Așa că m-a întrebat ce fac. Prietenul meu i-a spus că fac Student of the Year.

 El a spus: „Oh, bine, bine. Deci, faci filmul lui Karan.’ Am fost foarte tăcut pentru că a fost prima mea interacțiune ocazională cu o vedetă, de care sunt un fan. Pe măsură ce noaptea a trecut, au existat anumite conversații în timpul cărora el a spus: „Nu sunt chiar sigur. Să vedem. Vreau să văd despre ce te referi, a spus Sidharth, dând de înțeles că Salman credea că nu este făcut pentru Bollywood. Sidharth a dezvăluit că Salman l-a sfătuit să-și încerce norocul la televizor. Când a fost întrebat dacă Salman a împărtășit motivul pentru care credea că Sidharth nu este potrivit pentru filme, actorul a răspuns: 

„Nu tocmai. Doar ceva ce nu am avut. Am fost foarte nedumerit.” Cel mai bun din Express Premium Cheia UPSC CSE – 16 mai 2022: Ce trebuie să citiți astăziPremium Cheia UPSC CSE – 16 mai 2022: Ce trebuie să citiți astăzi Modi în Lumbini: Budismul oferă Indiei o incursiune culturală în Nepal – este ..

. Premium Modi în Lumbini: Budismul oferă Indiei o incursiune culturală în Nepal - aceasta... Tânăra brigadă furioasă a lui Sharad „Mr Congeniality” PawarPremium Tânăra brigadă furioasă a lui Sharad „Mr Congeniality” Pawar Explicație: Cum se extinde din nou valul de căldură în IndiaPremium Explicat: Cum valul de căldură se extinde din nou în India Mai multe povești premium >> CITEȘTE ȘI | Teaser al forțelor de poliție din India: noua emisiune polițistă a lui Rohit Shetty și Sidharth Malhotra va pune în centrul atenției poliția din Delhi, urmăriți Cu toate acestea, Sidharth a luat comentariile pozitiv. 

l a spus, în loc să se jignească, s-a gândit la modul în care Salman Khan l-a observat și a făcut un punct pentru a împărtăși comentariile sale despre el. „Nu mi-a afectat încrederea. I-am spus această conversație mai târziu”, a zâmbit Siddharth. El a împărtășit că, după acea petrecere, l-a cunoscut pe Salman în timpul promoțiilor Student of The Year. Echipa vizitase platourile lui Bigg Boss. Salman, care și-a

 amintit conversația cu Sidharth, a susținut că toate comentariile sale despre actor au fost făcute pentru a-l împinge să facă mai bine. „În timpul promoțiilor de la SOTY, am fost pe scena Bigg Boss, el a spus: „Jab main inhe mila tha”. Tab maine aisa kuch bola inko încurajează karne ke liye. Dekho aaj hero ban gaye. Încercam să te împing.’ Dar a fost uimitor”, și-a amintit Sidharth. Pe planul muncii, Sidharth s-a alăturat universului polițist al lui Rohit Shetty. El va fi văzut în forța de poliție indiană a Amazon Prime Video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu