luni, 16 mai 2022

Primul look al lui Salman Khan de la Kabhi Eid Kabhi Diwali surprinde fanii cu părul lung! Kabhi Eid Kabhi Diwali de Salman Khan va fi regizat de Farhad Samji și va fi lansat în decembrie anul acesta.

Superstarul din New Delhi, Salman Khan, a lăsat o surpriză plăcută fanilor săi, împărtășind prima imagine a viitorului său film Kabhi Eid Kabhi Diwali. Actorul poate fi văzut îmbrăcând părul lung, o jachetă neagră și nuanțe și este pregătit pentru o cascadorie de acțiune. 

Începe filmările Kabhi Eid Kabhi Diwali, iar actorul a tachinat fanii săi prima imagine de pe platou. Mulți fani au comentat postarea lui și și-au arătat entuziasmul pentru viitorul film al lui Bhaijaan preferat. 

Kabhi Eid Kabhi Diwali va fi regizat de Farhad Samji și va fi lansat în decembrie anul acesta. Îi joacă pe Pooja Hegde, Venkatesh Daggubati, Aayush Sharma și Zaheer Iqbal. Faima lui Bigg Boss, Shehnaaz Gill, se pare că face parte din film. Cu toate acestea, încă nu a fost confirmat nimic. 

Potrivit Buzz, filmul este un remake al unui film tamil în care fratele cel mare refuză să se căsătorească, deoarece crede că poate crea dizarmonie în familia lui mare. Pooja Hegde va fi văzută ca interesul amoros al lui Salman Khan în film și aceasta este prima dată când cei doi vor împărți spațiul pe ecran împreună.

 

PRIMA UITARE a lui Salman Khan de la Kabhi Eid Kabhi Diwali, surprinde fanii cu părul lung!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu