luni, 16 mai 2022

Sohail Khan și Seema Khan solicită divorțul, pun capăt celor 24 de ani de căsnicie! Sohail Khan și Seema Khan divorțează: Sohail și Seema s-au căsătorit în 1998 și sunt părinți ai doi copii, Nirvaan și Yohan.

 Dupa si celalt a divotat tot dupa mult ani , a facut-o si al 2 le-a , primi si-a gasit alti iubiti dar acestea?

New Delhi: Fratele mai mic al lui Salman Khan, Sohail Khan, și soția creatoarei de modă, Seema Khan, și-au încheiat oficial cei 24 de ani de căsnicie. Cei doi au depus azi divorțul. Vestea că se îndreptau spre un Splitsville a inundat rețelele de socializare după ce fotografiile celor doi au fost făcute clic în afara incintei instanței. 

SOHAIL KHAN-SEEMA KHAN DOSAR PENTRU DIVORȚ

Sohail Khan și Seema Khan solicită divorțul, pun capăt celor 24 de ani de căsnicie!

Potrivit raportului Times of India, Sohail Khan și Seema Sachdev au cerut astăzi divorțul la tribunalul de familie Bandra. Cu toate acestea, cuplul nu a lansat încă o declarație oficială cu privire la evoluție. Rapoartele despre probleme în căsnicia fratelui lui Salman Khan au fost răspândite de ceva vreme, dar nimic nu a fost descoperit sau confirmat. 

Mai jos este videoclipul celor doi văzuți astăzi la tribunal:

NUNTA SOHAIL KHAN-SEEMA SACHDEV KHAN

Sohail Khan și Seema Khan s-au căsătorit în 1998 și sunt părinți ai doi copii, Nirvaan și Yohan. De altfel, în emisiunea Netflix „The Fabulous Lives of Bollywood Wives”, duo-ul nu s-a dovedit că locuiește în aceeași casă, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile de divorț. 

Cuplul va continua să fie părinte împreună cu copiii lor Nirvaan și Yohan. 

Între timp, celălalt frate Khan, Arbaaz și Malaika Arora, s-au despărțit în 2016, iar divorțul lor s-a încheiat în 2017. Cuplul este co-parental fiul Arhaan Khan, care în prezent studiază în străinătate. Cuplul continuă să rămână prieteni și a fost deseori făcut clic cu fiul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu