luni, 16 mai 2022

Shehnaaz Gill îi pune un sărut pe gâtul lui Salman Khan la petrecerea de Eid a lui Arpita Khan și este brutalizată pentru comportamentul ei Concurentul „Bigg Boss 13”, Shehnaaz Gill, a participat la petrecerea de Eid a lui Arpita Khan, unde a fost văzută îmbrățișând și sărutându-l pe Salman Khan, iar internauții au crezut că este puțin beată.

NOU DELHI: Sora lui Salman Khan, Arpita Khan, și soțul ei Aayush Sharma au devenit gazdă și au organizat recent o petrecere de Eid la reședința lor din Mumbai. La eveniment au participat mai multe celebrități, printre care Shilpa Shetty, Jacqueline Fernandez, Sushmita Shetty, Ritesh Deshmukh, Genelia D'Souza, Kangana Ranaut, Rakul Preet, Jackky Bhagnani, Karan Johar, Sidharth Malhotra, Kiara Advani, Manish Malhotra, Karisma Kapoor, Padukone, Ranveer Singh, Sonakshi Sinha, Dia Mirza, Sonali Bendre, Kriti Kharbanda, Pulkit Samrat printre alții.
 
Faima „Bigg Boss 13” Shehnaaz Kaur Gill, care a creat o legătură bună cu superstarul de la Bollywood, Salman Khan, a fost văzută, de asemenea, ajungând la băh. Cu toate acestea, ea a prins toți globii oculari după ce a fost împărțită cu superstarul la petrecerea de Eid. 

În timp ce Shehnaaz ieșea de la locație, ea s-a ținut de mână pe Salman Khan înaintea zgomoturilor și a îmbrățișat și a sărutat superstarul. Un clip cu ea și Salman Khan de la întâlnire a fost distribuit pe rețelele de socializare și i-a lăsat surprinși pe fani. Salman a putut fi văzut ieșind din videoclip pentru a-l desface pe Shehnaaz. Ei pozează apoi pentru mediapersone la covorul roșu când ea îl îmbrățișează și îi plantează un sărut pe gât. Salman îi spune apoi: „Jao Punjab Ki Katrina Kaif”.  

Shehnaaz Gill îi pune un sărut pe gâtul lui Salman Khan la petrecerea de Eid a lui Arpita Khan și este brutalizată pentru comportamentul ei.

În timp ce unii dintre utilizatori au fost încântați să o vadă pe Shehnaaz progresând în viață după dispariția bruscă a zvonului ei iubit Sidharth Shukla, câțiva l-au trollat ​​pe actriță pentru comportamentul ei cu superstarul la petrecere. Unii dintre utilizatori au comentat, de asemenea, că, probabil, actrița „Honsla Rakh” a fost puțin beată la băh și acesta a fost motivul pentru care a devenit „exagerat de prietenoasă cu Salman”. 

Un fan a reacționat: „Sana fiind Sana din nou entuziasmată când domnul Salman a venit să o lase la mașină, drăguța noastră este încă aceeași.” Un altul a spus: „Numai shehnaaz poate face asta. De aceea sunt îndrăgostit de ea”.

"De ce se comportă ca o chichiori cu Salman? De parcă ar fi într-o relație cu el.. se comportă atât de ciudat!' a scris un utilizator.

Urmărește clipul VIRAL cu Shehnaaz sărutându-l pe Salman la petrecerea de Eid:

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu