sâmbătă, 30 iulie 2022

Ashneer Grover își amintește că a negociat cu Salman Khan pentru un acord de aprobare; Împărtășește ceea ce i-a spus managerul actorului!


Ashneer Grover este o afacere și fost co-fondator al directorului general al companiei indiene de tehnologie fintech BharatPe. Ashneer a devenit un nume cunoscut după perioada sa în Shark Tank India, unde a fost unul dintre investitori, denumit în general rechini în emisiune. Fostul medic al BharatPe a povestit un incident care nu are de-a face cu nimeni altul decât cu sultanul din Bollywood, Salman Khan. Incidentul pe care l-a povestit Ashneer a fost din 2019, când l-a abordat pe Salman Khan pentru a fi ambasadorul mărcii companiei sale fintech, care se afla încă în stadiile incipiente de creștere.

Ashneer a povestit un incident hilar, dar perspicace, legat de Salman Khan, în fața studenților de la Lovely Professional University. El a început prin a spune că pentru orice afacere care implică darea și luarea de bani, este o afacere de încredere. Cu aproximativ Rs. 100 cr în contul său bancar, a trebuit să conducă întreaga afacere. Pentru a câștiga încrederea potențialilor utilizatori și clienți, s-a gândit să-l facă pe Salman Khan ambasadorul mărcii sale. Întrebându-l pe managerul lui Salman Khan despre taxa de aprobare, managerul a citat o sumă de Rs. 7,5 cr. Ashneer s-a gândit că, în afară de taxa de aprobare, va trebui să cheltuiască și pentru costurile de filmare a reclamelor, publicitate și multe altele. Deoarece avea niște constrângeri bugetare, a negociat cât a putut, pentru a-l avea pe Salman drept ambasador al companiei sale. După câteva runde de negocieri, au blocat afacerea la Rs. 4,5 cr. Ashneer a mai spus că prin modul în care a negociat, la un moment dat, managerul l-a întrebat dacă a venit să cumpere legume. Ashneer i-a tot spus managerului că chiar nu are bani. Compania a devenit în cele din urmă foarte mare și a atins apogeul în perioada de izolare, deoarece majoritatea oamenilor au început să tranzacționeze digital, pentru a evita contactul fizic.


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu