sâmbătă, 30 iulie 2022

Kiccha Sudeep: Salman Khan a văzut destui bani, este doar sprijinul pe care îl oferă lui „Vikrant Rona”!


Kiccha Sudeep, care promovează viitorul său film pan-indian „Vikrant Rona”, din păcate, a fost nevoit să anuleze unele dintre evenimentele promoționale din cauza stării de sănătate. Actorul și-a cerut scuze pe rețelele de socializare pentru că nu și-a putut întâlni personal prietenii jurnaliști. Cu toate acestea, Sudeep, care se recuperează de COVID-19, a luat legătura cu ETimes și a discutat despre film, despre lunga sa asociere cu Salman Khan , melodia „Ra Ra Rakhamma” și multe altele.


Asocierea lui Sudeep cu Salman Khan se întoarce la zilele „Dabangg 3”, când împărțeau spațiul pe ecran în franciză. Cu toate acestea, Salman și Sudeep împărtășesc un raport special unul cu celălalt, care nu se limitează doar la profesie. 


„Salman este o familie și va fi mereu o familie. El ar

imagine

e un loc special pentru mine și cred că în familia mea, toți avem o poziție grozavă pentru el în viața noastră. El a câștigat-o și noi la fel în viața lui”, recunoaște Sudeep




Versiunea hindi a „Vikrant Rona” este distribuită de Salman Khan Films, iar Sudeep consideră că inițiativa lui Salman de a susține filmul este un sprijin imens. Starul Kannada crede că relația lui cu Salman nu are nicio legătură cu afacerile, dar este mai personală. „Este un mare star, are un nume mare și a văzut destui bani. Este doar sprijinul pe care îl oferă aici (Kannada). Cred că este un lucru imens pentru SK Films să vină la bord. Desigur, le-a plăcut filmul, indiferent de părțile pe care le-au văzut. Deci, asocierea Salman ne dă putere.

Melodiile „
Vikrant Rona” au creat un zgomot masiv pe rețelele de socializare, iar melodiile sunt deja în mai multe liste de redare. Cântecul plin de viață „Ra Ra Rakhamma” cu Jacqueline Fernandesconduce topurile. Kiccha își asumă meritul pasului de cârlig, spunând: „Cred că toți îmi datorează succesul pasului de cârlig. Motivul este că sunt un dansator cu talent minim. Așa că Jaani Master s-a asigurat că pașii au fost ușori, fără prea multă mișcare a picioarelor, dar doar mișcările mâinilor și șoldurilor sunt acolo în pas.Nu este un pas complicat.Sunt mulți pași de dans complicati și frumoși, dar acei pași, un profan nu poate face. Dar dacă sunt capabili să le facă, se numesc pași de cârlig. Deci, în acest fel, Jaani Master este un cititor de puls. Jaani Master și Jacqueline sunt fantastici, făcuți unul pentru celălalt, totuși nu pentru mine (zâmbește). Îmi place felul în care Jaani Master urmărește cântecele și nu a venit niciodată la mine cu o versiune complicată și ar fi bine să nu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu