sâmbătă, 30 iulie 2022

Salman Khan vizitează sediul poliției din Mumbai pentru licență de arme; actorul vrea să-și protejeze familia de Bishnoi și bandă!

 

După asasinarea Sidhu Moosewala de la începutul acestui an, Salman Khan a fost târât în ​​controversă, superstarul ar fi primit amenințări cu moartea. Acuzat a fost un anume gangster Lawrence Bishnoi, care mai devreme l-a amenințat pe actor și securitatea sa, a postat cazul Blackbuck. Acum, din nou, numele lui a reapărut, actorul și tatăl său, Salim Khan, primind încă o dată amenințări de la gangster și oamenii săi. Pentru a se proteja, ultimele rapoarte susțin că superstarul a vizitat sediul poliției din Mumbai pentru o licență de arme.

Conform rapoartelor recente, Salman Khan a solicitat o licență de armă după ce tatăl său Salim Khan a primit o scrisoare de amenințare când acesta din urmă făcea jogging în apropierea reședinței lor din Bandra, Mumbai. Dacă trebuie să credem aceste rapoarte, Salman Khan l-a întâlnit pe polițistul de vârf Vivek Phansalkar, ca parte a procesului de aplicare a licenței.

Au fost citate surse care confirmă în aceste rapoarte adăugând că vizita a fost una obligatorie în cazul în care verificarea fizică în fața autorității este o parte necesară a procedurii de solicitare a licenței. Aceste rapoarte sugerează, de asemenea, că Khan a motivat în declarația sa că are nevoie de licență pentru o armă ca mijloc de a-și proteja familia de Bishnoi și amenințările sale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu