sâmbătă, 30 iulie 2022

Salman Khan confirmă începerea „No Entry Mein Entry” în ianuarie 2023!

Când Salman Khan l-a lăudat pe Anees Bazmee ieri la Hotel Taj Land's End, la evenimentul „Vikrant Rona”, pentru că a livrat filme care au strâns 100 de milioane la box-office și a spus că va face același lucru în „Fără intrare” (evident a vrut să spună „Nu Entry Mein Entry', care este a doua parte a francizei), a fost un mare compliment pentru Anees. Dar puțin știai cum ajunsese Anees acolo.

Se spune că Salman o invitase pe Anees să vină la eveniment. Motiv? Salman decisese că va discuta datele pe care ar dori să le aloce pentru „No Entry Mein Entry”.


Anees și Salman s-au întâlnit după eveniment, iar Salman i-a spus lui Anees că ar prefera să înceapă „No Entry Mein Entry” în ianuarie 2023. După asta, am auzit, Anees a lucrat la modalitățile de lansare a filmului; are la îndemână vreo cinci luni şi jumătate.

Așa că acum este clar că următorul lui Bazmee este „No Entry Mein Entry”. „Bhool Bhulaiyaa” (colecționarul de 170 cr pe care l-a făcut recent cu Kartik Aaryan în frunte, și gândiți-vă, acel film a zguduit destul de mult cariera lui Kartik) Bazmee a fost pe deplin pregătit cu scenariul și abia aștepta confirmarea lui Salman. Se știe că Salman Khan a fost supărat pe producătorul „No Entry Mein Entry”, Boney Kapoor, din cauza apropierii fiului său, Arjun Kapoor, de Malaika Arora – dar oricum acum totul este un lucru din trecut, deoarece Salman, la o conferință recentă de premii, a făcut public public. a recunoscut contribuția lui Boney în cariera sa spunând că „Tere Naam” lui Boney a fost cel care i-a salvat cariera. Cei doi și-au dat mâna și Boney a fost vizibil copleșit.

Când a fost contactat, Bazmee a confirmat că Salman i-a spus că ianuarie ar fi momentul ideal pentru a începe filmările pentru „No Entry Mein Entry”. În ceea ce privește locațiile, el a spus că va filma în mare parte în Mumbai și în unele țări străine. Întrebând despre cele zece eroine care vor fi distribuite în film, el a spus: „Cred că majoritatea dintre ele vor fi finalizate în următoarele 15 zile”.


Vorbind despre complimentul lui Salman, Bazmee a spus: „Cred că este măreția lui Salman să spună astfel de lucruri. Este dragostea lui pentru mine. Și eu îl iubesc și îl respect.
imagine


Așa că gata, scena este abia acum în sfârșit pregătită pentru „No Entry Mein Entry”. Și, amintiți-vă că ați citit-o aici sabse pehle

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu