sâmbătă, 30 iulie 2022

Salman Khan a confundat între No Entry 2 și Dabangg 4 – Ce film va începe în ianuarie?!

Salman Khan este în prezent ocupat cu filmul Farhad Samji, Bhaijaan. În timp ce un program important a avut deja loc în Hyderabad, superstarul va începe următorul program în curând în Mumbai. El plănuiește să încheie filmul până în noiembrie și să-l aducă pe ecran pe 30 decembrie. Și acum, am auzit în exclusivitate că Salman este în proces de blocare a următorului său film.

„După Bhaijaan, Salman are două subiecte pe care să le atingă și ambele sunt continuare. Khan este confundat între continuarea No Entry și Dabangg 4. El vrea să aibă 2 lansări în 2023, iar în prezent este în proces de blocare a celei de-a doua lansări a anului după Tiger 3”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru Bollywood Hungama. .

Interesant este că Salman este foarte dornic să facă continuarea No Entry cu Anees Bazmee, cu atât mai mult după succesul Bhool Bhulaiyaa 2, dar există câteva probleme juridice care țin filmul încă în aer. Pe de altă parte, Tigmanshu Dhulia a blocat ideea lui Dabangg 4. Se așteaptă să-i dea lui Saman o narațiune în curând și, dacă lui Salman i-a plăcut interpretarea lui Tigmanshu a lui Dabangg 4, există șanse mari ca el să revină ca Chulbul Pandey pentru a patra oară. .

„Ambele filme sunt promițătoare. În timp ce unul îl va vedea pășind în pielea emblematicului său Chulbul Pandey, al doilea va marca revenirea în spațiul comic după veacuri. El este încântat de ambele filme și va lua o decizie informată până în septembrie.”

Între timp, Bhaijaan îl joacă pe Salman cu Venkatesh, Pooja Hegde, Sehnaaz Gill, Siddharth Nigam și mulți alții.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu