sâmbătă, 30 iulie 2022

Kiccha Sudeep despre Salman Khan care primește amenințări cu moartea: El este un om inofensiv...!

Kiccha Sudeep a vorbit despre Vikrant Rona într-un interviu exclusiv și a mai dezvăluit că a luat legătura cu Salman Khan după ce superstarul a primit amenințări cu moartea.



Kiccha Sudeep despre Salman Khan care primește amenințări cu moartea: Salman Khan nu a mai ieșit din casa lui de multă vreme din motive de securitate. Superstarul și tatăl său, Salim Khan, au primit recent amenințări cu moartea într-o scrisoare după care poliția din Mumbai i-a întărit securitatea, iar echipa sa i-a limitat aparițiile publice. Prietenul și actorul său Kiccha Sudeep a vorbit acum despre amenințările adresate superstarului și despre modul în care astfel de incidente dovedesc că viața unui actor este vulnerabilă.

Vorbind pentru india.com și întreaga Zee Media, Kiccha a spus că a luat legătura cu Salman după amenințările cu moartea. El a spus că actorul va începe imediat să meargă cu bicicleta în momentul în care i se permite să iasă din casă pentru că își trăiește viața cu libertate. Kiccha a spus: „L-am verificat. Main Salman sir ke baare me ye bata deta hun ki unko abhi chodo, toh vo abhi paidal niklege, abhi cycling niklege vo. You unka decision, nahi hai, ye unse pyar karne vale logo na and police deparment me jo kaam karte hain, unka responsabilitate hai. Varna vo abhi bhi niklege paidal. Și-a trăit viața așa. Și-a trăit viața așa cum și-a dorit. Este un om inofensiv. Este un om direct.

Kiccha Sudeep reacționează când Salman Khan primește amenințări cu moartea

Kiccha, care a lucrat cu Salman în Dabangg 3 ca principal antagonist, a adăugat că motivul pentru care îi place superstarul nu este că este popular sau este unul dintre cei mai influenți oameni din industrie, ci pentru că are o inimă bună. „Există un motiv pentru care îmi place de el. Nu-mi place de el pentru că are vedetă. Îl ador pentru celebritatea lui, dar îmi place de el datorită felului de ființă umană care este. Am început să ne întâlnim mai mult pe platourile de la Dabangg 3. Fiind actor, celebritatea nu mă va impresiona. Și pentru el este la fel. El se conectează la inima ta, la adevărul tău și la umanitatea ta. Nu mergeți la el cu două fețe, va ști el”, a spus el.

Actorul Vikrant Rona, Kiccha Sudeep, vorbește despre faptul că actorii sunt vulnerabili

Când a fost întrebat dacă astfel de amenințări la adresa vedetelor sau a familiei și prietenilor lor îi pun într-o poziție vulnerabilă ca ființe umane, Kiccha a spus că da, dar asta este ceea ce au ales pentru ei înșiși. „Totuși, asta am ales. Am ales să fim persoane publice. Nu ne putem plânge de asta. Vom primi atât cărămizile, cât și palmele. Pur și simplu nu folosiți direcția mașinii pentru a vira la dreapta sau la stânga, o folosiți și pentru a evita smuciturile care vă ies în cale în timp ce conduceți. Asta trebuie să înveți ca actor. Evită și mergi mai departe”, a explicat el.

Kiccha se pregătește pentru saga sa de aventuri cu buget mare intitulată Vikrant Rona. Filmul, regizat de Anup Bhandari, va fi lansat în întreaga lume pe 28 iulie în cinci limbi indiene – kannada, malayalam, hindi, tamil și telugu, și în limbi străine, inclusiv spaniolă, engleză, italiană și multe altele. De asemenea, îi mai prezintă pe Nirup Bhandari, Jacqueline Fernandez și debutanta Neetha As

imagine

hok în roluri importante. Urmărește acest spațiu pentru interviul complet cu Kiccha Sudeep!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu