sâmbătă, 30 iulie 2022

Mythri Productions semnează Lokesh Kanagaraj; Vreau să îl distribui pe Salman Khan în film!

18 iulie 2022 '

În ultimii 2 ani, au existat conversații ample despre Salman Khan și colaborarea sa cu Mythri Productions. Recent, bannerul a prezentat și un scenariu al lui Harish Shankar lui Salman, pe care superstarul l-a luat în considerare. Și acum avem o primă care va trimite unde de șoc industriei.

Potrivit surselor noastre, Mythri l-a semnat pe omul momentului, Lokesh Kanagaraj și vor să-l lanseze pe cineastul pe piața hindi cu un film cu Salman Khan în rol principal. „Când Salman a fost recent în Hyderabad, a avut loc o întâlnire discretă a lui Salman cu Lokesh și Mythri. Trio-ul a discutat despre o colaborare probabilă și au vorbit despre revenirea asupra ideii odată ce atât Salman, cât și Lokesh își încheie angajamentele actuale”, a declarat sursa pentru Bollywood Hungama.


Interesant este că nu este prima dată când Lokesh Kanagaraj îi face o ofertă lui Salman. La începutul anului trecut, lui Salman i s-a oferit remake-ul oficial al Masterului de către Murad Khetani. Producătorul a vrut ca Lokesh să-l regizeze pe Salman în acest film, dar până la urmă lucrurile nu s-au concretizat niciodată. De data aceasta, discuția a avut loc pentru un subiect nou.

În ultimul deceniu, Salman Khan a fost cel mai căutat actor de toți regizorii din Sud. De fapt, Atlee, care face acum un film cu SRK, i-a propus inițial mai multe scenarii lui Salman, dar lucrurile nu s-au concretizat niciodată. Chiar și Shankar se apropiase de superstar pentru o cameo extinsă în RC 15. Alte două nume de top din South, cum ar fi Trivikam și Kortala Siva, îi prezentaseră un scenariu lui Khan, dar nu a existat nicio mișcare după aceea.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu