sâmbătă, 22 octombrie 2022

Salman Khan RAFTURI Fără intrare 2; suparat cu complicatiile legale si financiare?!

Salman Khan este unul dintre rarele superstaruri care gândește mereu din inimă și se interesează personal de lucrurile care contează pentru el. Un astfel de proiect de companie pentru Salman a fost No Entry 2, deoarece actorul a fost foarte interesat să înceapă filmul din luna ianuarie 2023. Cu toate acestea, după mai multe încercări de la finalul său de a reînvia proiectul, el a decis în sfârșit să-l renunțe definitiv. .

Salman și-a pus inima pe No Entry 2 și a vrut să ajungă. El a stat la scenariu cu Anees Bazmee și a simțit că este printre cele mai amuzante scenarii pe care le-a citit în ultimul deceniu. Prima parte a fost blocată în mai multe încurcături legale din cauza Sahara One Motion Pictures care și-a închis magazinul. Salman a crezut inițial că îi va fi ușor să rezolve conflictul, dar când a săpat adânc în chestiune, labirintul a fost mult mai complicat.

a dezvăluit un insider la Bollywood Hungama.

Pe lângă problemele legale, bugetul filmului a crescut vertiginos. „Ideea a fost să plătim pe toată lumea și să dobândim drepturile. Dar când s-a făcut o listă cu părțile interesate de plătit, suma s-a extins dincolo de bugetul prevăzut. Cei din jurul lui Salman au simțit că există o posibilitate puternică ca o terță parte să ridice probleme împotriva filmului odată ce acesta ajunge la etaje, deoarece drepturile sunt foarte opace și ar putea fi nevoiți să cheltuiască bani suplimentari dacă se întâmplă acest lucru”, a spus insider.

În cele din urmă, Salman a fost supărat de toate întâmplările și cu inima grea a decis să renunțe la No Entry 2. „Morește să facă un film de comedie, dar circumstanțele sunt de așa natură încât nimic nu se materializează. Anees Bazmee a trecut și la realizarea comediei sale cu supereroi. Salman caută acum un nou scenariu la care să înceapă lucrul din luna ianuarie/februarie”, a mai spus insider.

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu