sâmbătă, 22 octombrie 2022

Shah Rukh Khan să aibă un cameo și NU o apariție extinsă în Tiger 3 al lui Salman Khan!

În februarie 2022, Salman Khan a filmat pentru cameo-ul său extins în Pathaan, regizat de Siddharth Anand, cu Shah Rukh Khan, Deepika Padukone și John Abraham în frunte. Actorul va fi văzut jucând rolul lui Tiger din franciza Tiger, în timp ce Pathaan continuă povestea care a început cu Ek Tha Tiger. Salman a alocat 15 zile pentru cameo-ul său și a refuzat să perceapă un singur ban pentru filmare.


De atunci, au existat ample speculații cu privire la implicarea SRK în Tiger 3. „Shah Rukh Khan face parte din Tiger 3, dar va filma doar o săptămână. La fel ca Salman, chiar și SRK are un rol plin de acțiune în Tiger 3, dar filmările de scene de acțiune nu au avut loc încă. Echipa Tiger 3 se gândește la date combinate dintre SRK și Salman înainte de a filma această parte care marchează o reuniune a două dintre cele mai mari superstaruri ale cinematografiei indiane”, a dezvăluit o sursă apropiată de dezvoltare pentru Bollywood Hungama.

Bollywood Hungama a raportat mai devreme că Salman va face parte dintr-o secvență de acțiune prelungită în Pathaan în care îl salvează pe SRK făcând o intrare de pe un elicopter și care duce la o secvență de urmărire în Rusia, cu cei doi. 



Detaliile despre cameo-ul lui SRK au fost ținute sub secret, dar sursa informează că dinamica cameo-ului lui SRK va fi foarte diferită de cea a lui Salman. „Ceatorii nu îl pot arăta pe Pathaan salvând Tiger și, prin urmare, au venit cu o scenă specială în care apare Pathaan și Tiger. Este o misiune care îi face să facă echipă pentru ceva special în Tiger 3, ducând la o încrucișare a celor două personaje într-un viitor film.”

În timp ce Pathaan este programat să fie lansat pe 25 ianuarie, Tiger 3 este pregătit pentru o lansare pentru Diwali 2023

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu