sâmbătă, 22 octombrie 2022

Salman Khan a scăzut cu Dengue, Karan Johar îl înlocuiește pe actorul din Bigg Boss 16 Weekend Ka Vaar


Salman Khan a scăzut cu Dengue, Karan Johar îl înlocuiește pe actorul din Bigg Boss 16 Weekend Ka Vaar

New Delhi: Superstarul Salman Khan va lipsi în acțiune pe Bigg Boss 16 pentru câteva zile, se pare. Potrivit unui raport din Times Of India, Salman nu suferă de dengue și a fost înlocuit în emisiune de regizorul Karan Johar de ceva timp. 

Raportul afirmă că Karan va fi văzut găzduind emisiunea pentru câteva episoade. În promoția împărtășită de creatorii pentru Weekend Ka Vaar, KJO, care a găzduit Bigg Boss OTT, poate fi văzut dând ureche câțiva concurenți pentru comportamentul lor indisciplinat. 

În această săptămână, cei trei concurenți nominalizați sunt Sumbul Touqeer Khan, Manya Singh și Shalin Bhanot. Va fi interesant de văzut cine primește cele mai puține voturi și i se arată ușa. 

În ceea ce privește munca, Salman Khan își va relua rolul de Tigru în Tiger 3, regizat de Maneesh Sharma, pentru Diwali 2023. Cu un ansamblu puternic, reunește perechea dintre Salman Khan și Katrina Kaif. El îl are și pe Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan, care va fi a zecea sa lansare de Eid în sălile de cinema după Wanted, Dabangg, Bodyguard, Ek Tha Tiger, Kick, Bajrangi Bhaijaan, Sultan, Tubelight și Bharat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu