sâmbătă, 22 octombrie 2022

Salman Khan scrie Eid și Diwali 2023 cu „Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan” și „Tiger 3” „Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan” va fi lansat acum în Eid 2023, iar „Tiger 3” va fi lansat în Diwali 2023.

 

New Delhi: Salman Khan, după ce a anunțat data lansării „Tiger 3”, a dezvăluit și noua dată de lansare a filmului său „Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan”. Actorul a accesat contul său de socializare pentru a împărtăși știrile fanilor săi

În timp ce a împărtășit postarea, a scris: „Tiger3 acum pe Diwali 2023 n Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan pe Eid 2023. Să sărbătorim Eid, Diwali cu #KBKJ și #Tiger3. Și acest Crăciun cu #Cirkus”.

 

De-a lungul anilor, lansările Eid au devenit sinonime cu filmele Salman Khan. Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan va fi a zecea sa lansare de Eid în sălile de cinema după Wanted, Dabangg, Bodyguard, Ek Tha Tiger, Kick, Bajrangi Bhaijaan, Sultan, Tubelight și Bharat. Cu filmul regizat de Farhad Samji, Salman Khan promite divertisment de acțiune pentru public. Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan este produs de Salman Khan Films și îi mai joacă pe Pooja Hegde, Daggubati Venkatesh și Jagapathi Babu.

Iată postarea care împărtășește data lansării lui „Tiger 3”

 

Salman Khan își va relua rolul de Tiger în Tiger 3, regizat de Maneesh Sharma, pentru Diwali 2023. Cu un ansamblu puternic, reunește perechea dintre Salman Khan și Katrina Kaif. Filmul a fost filmat în toată lumea, iar producătorii, YRF, au făcut tot posibilul pentru a oferi spectatorilor o experiență unică, plină de acțiune în timpul sărbătorii Diwali.

 

 

Salman Khan scrie Eid și Diwali 2023 cu „Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan” și „Tiger 3”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu