sâmbătă, 22 octombrie 2022

Dumnezeule alt tembel : Salman Khan consumă droguri, Dumnezeu știe despre toate acele actrițe: afirmația explozivă a lui Baba Ramdev Baba Ramdev vorbea sâmbătă la conferința Aryaveer și Veerangana de la Moradabad, când a spus: „Salman Khan se droghează, nu știu despre Aamir Khan”.

 

Salman Khan consumă droguri, Dumnezeu știe despre toate acele actrițe: afirmația explozivă a lui Baba Ramdev

MORADABAD: Yoga Guru Baba Ramdev a susținut că actorii de top de la Bollywood consumă droguri. Clipurile video cu declarațiile sale devin acum virale pe rețelele de socializare.

Baba Ramdev a vorbit la conferința Aryaveer și Veerangana de la Moradabad sâmbătă, când a spus: „Salman Khan se droghează, nu știu despre Aamir Khan. Copilul lui Shah Rukh Khan a fost prins în timp ce se droghează și a rămas în închisoare. în ceea ce privește actrițele, numai Dumnezeu știe despre ele”.

El a mai spus: „Există droguri peste tot în industria filmului, există și droguri în politică. Lichiorul este distribuit în timpul alegerilor. Ar trebui să luăm o rezoluție conform căreia India trebuie să fie liberă de orice dependență de droguri. Pentru aceasta vom lansa o mișcare. " UN SFAT PENTRU ACEST FEL DE UMANOUD ; ARUNCAT-TE DE MAL, SCUZE ASA CEVA E PREA DEPARTE  , PREA DETOT  . FRUMOSULE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu