sâmbătă, 22 octombrie 2022

Sooraj Barjatya l-a refuzat pe Salman Khan pentru „Uunchai”? Citește mai departe Uunchai este povestea a trei prieteni care fac o călătorie în tabăra de bază Everest. Filmul este programat pentru lansarea pe 11 noiembrie.

New Delhi : Trailerul filmului „Uunchai” a fost lansat și a primit comentarii pozitive din partea publicului larg. Filmul, care a fost regizat de Sooraj Barjatya, într-un interviu recent a povestit cum superstarul de la Bollywood și prietenul său apropiat, Salman Khan, au vrut să facă parte din proiect, dar el (Sooraj) l-a refuzat.

Salman Khan și Sooraj au o relație strânsă, deoarece amândoi, de-a lungul deceniilor, au făcut niște filme grozave care includ nume precum „Maine Pyaar Kiya”, „Hum aapke hain Kaun” și „Prem Ratan Dhan Paayo”, printre altele. .

 

 

În timpul lansării trailerului filmului, site-ul Pinkvilla l-a citat pe regizor spunând: „După cum am spus, ismein maine sab bandhan tod diye. Ek farmec tha Prem rakho toh chal jaye, dar ismein sab bandhan tod diye maine. Când i-am spus lui Salman (Khan ) că fac acest film, el a spus: „De ce te duci pe dealuri să faci acest film?” Apoi, mai târziu, a spus: „Pot face acest film”, dar i-am spus nu pentru

Sooraj Barjatya l-a refuzat pe Salman Khan pentru „Uunchai”?  Citește mai departe

că îmi doream o distribuție diferită”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu