marți, 27 decembrie 2022

Cine este Sangeeta Bijlani? Salman Khan și-a sărutat fosta prietenă și a spus „TE IUBESC” - știi totul despre ea

 HOPAAAA NA IULIA ,  SA NU CREZI CA E DOAR AL TAU ACUM , EL E IUBIT DE MII DE FEMEI  NA ASTA, PREITY A PUS O POZA IN CARE SALMAN KHAN AVEA UN INEL , TOTI AVEM DAR AM O INPRESIE CA ASTEA O SA SCRIE CA E CASATOTIT ,LOL.

Marți, superstarul Salman Khan a împlinit 57 de ani de naștere și a decis să facă tot posibilul pentru a organiza o petrecere plină de stele. Unele dintre cele mai mari celebrități din industrie au fost văzute în ajunul zilei sale de naștere, inclusiv Shah Rukh Khan, Kartik Aryan, Sonakshi Sinha și mulți alții. Totuși, ceea ce a atras cel mai mult atenția fanilor și a presei au fost fotografiile lui Salman Khan cu Sangeeta Bijlani.   

 el mai eligibil burlac de la Bollywood are o istorie destul de mare când vine vorba de relații, cu toate acestea, nimic nu a funcționat vreodată. Cu toții cunoaștem poveștile din spatele lui Aishwarya Rai Bachchan, Katrina Kaif, Somy Ali, cu toate acestea, recentul videoclip viral și fotografiile de la ziua de naștere a lui Salman cu Sangeeta Bijlani i-au lăsat complet uimiți pe fanii lui Salman Khan. 

Cei doi au fost surprinși împărtășind un moment adorabil când Sangeeta era pregătit să plece. Salman s-a îmbrățișat și i-a sărut pe fruntea fostei sale iubite, făcându-i pe fani să devină gata. Salman chiar a spus „Te iubesc” în timp ce și-a luat rămas bun de la Sangeeta. Fotografiile momentului i-au emoționat pe fani, un utilizator comentând: „Pehla pyar toh akhir pehla he hota hai”.


Cine este Sangeeta Bijlani și care este relația ei cu Salman Khan

Conform rapoartelor, Sangeeta și Salman au început să se întâlnească în primele zile de modeling din 1986. Duo-ul nu numai că s-a întâlnit timp de peste un deceniu, dar era pe punctul de a se căsători. Rapoartele spun că, după ce au fost tipărite cărțile de nuntă ale căsătoriei cuplului, nunta a fost anulată de la sfârșitul actriței din motive necunoscute.

Căsătoria Sangeeta Bijlani cu Mohammad Azharuddin

În cele din urmă, Sangeeta s-a căsătorit cu jucătorul de cricket Mohammad Azharuddin, dar a divorțat în 2010, după ce și-a făcut inima frântă și acolo. 

Cine este Sangeeta Bijlani?  Salman Khan și-a sărutat fosta prietenă și a spus „TE IUBESC” - știi totul despre ea

Sangeeta și Salman sunt prieteni grozavi acum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu